kikus Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 siemka ! 1 pytanko : za ile moglbym opchnąć GF2 mx - 400 64 mb (niepodkrecany)? 2 pytanko : Jaka karta do max 400 zł ? (wiem ze to pytanie bylo kilk razy ale jak wyszukuje to mi znajduje topici w ktorych niema jasno postawione jaka karta) z gory thx za odp. na te 2 pyt. ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 1. Do 100 zł max 2. Hercules Radeon 8500LE 128MB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 a radek 9100 niebyl by lepszy ? niepodwazam twego zdania ale slyszalem te sa dobre ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian_Bach Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 radek 9100 to to samo co 8500LE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 a ile ta 8500 kosztuje ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 www.sirius.pl www.komputronik.pl www.brawkomp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Niemiec, a ja myślałem że jest www.barwkomp.pl a nie to co ty podałeś :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ja bym bral 9100 ale roznice znikome :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 a czy jakos wplywa na jakosc ze jeden ma 9100 a drugi tylko 8500 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 z tych dwoch bierz 8500LE herca to to samo co 9100 tylko ze ma inny bios i jest tansze ... z 9100 moglbys miec problemy poczytaj forum bylo sporo o tej karcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 czy do Hrca trza jakies dodatkowe wentylatory bo ja sie nie rym wogole nie znam. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 czy do Hrca trza jakies dodatkowe wentylatory bo ja sie nie rym wogole nie znam. :( najpierw przed zmiana karty z GF musisz calkowicie odinstalowac sterowniki Nvidia bardzo pomocny do tego celu jest detonator destroyer ( taki maly programik ) nastepnym krokiem jest wlozenie nowej karty do komputera uprzenio wyciagasz stara grafe odpalasz kompa instalujesz sterowniki do radeona np z plytki ktora dostaniesz z karta i cieszysz sie nowym nabytkiem zadne dodatkowe wentylatory nie sa potrzebne karta jest gotowa do uzytku od razu po wyciagnieciu z pudelka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 a tego destroyera mozna sciagnac z nvidi.com ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 oj raczej nie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 a tego destroyera mozna sciagnac z nvidi.com ? Pierwszy raz sie usmialem forum czytajac.....:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 to tak jakys chcial z nvidi sciagnac catalysty do ati :) - wpisz w google na pewno znajdziesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Niemiec, a ja myślałem że jest www.barwkomp.pl a nie to co ty podałeś :P czeski blad :P , jak pomyslal to wiedzial o co chodzi :) ale czytajac reszte jego wypowiedzi to smiem watpic :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...