lopik_ Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Chciałem zapytać czy można gdzieś w sieci znaleść książki w formacie .pdf do nauki na prawo jazdy kat. B i pyt. testowe co mogą być na egzaminie ????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ja mialem kiedys na plytce testy roznego rodzaju na wszystkie kategorie, ale plytka sie popsula :?. A jezeli chodzi o ksiazke to watpie zebys cos takiego znalazl. Lepiej pojdz do ksiegarni i kup to max 40zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Książka to około 20-25zł. Jest gdzieś strona z testami online, ale oczywiście płatna :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Hej Rocky998 zagadaj ze swoim instruktorem. Moze bedzie taki dobry i da zrobic backup plytki, gdzie sa testy i encyklopedia (o ile w ogole taka ma). Ja mialem to szczescie i uzyskalem ta cenna pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Tu masz testy : http://www.prawojazdy.com.pl/display.php?site=13 Pozniej poszukam no mam wiecej linkow tylko gdzies sie na dysku zapodzialy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Tu masz testy : http://www.prawojazdy.com.pl/display.php?site=13 Pozniej poszukam no mam wiecej linkow tylko gdzies sie na dysku zapodzialy ;) wielkie dzięki i jak będziesz coś jeszcze miał to dawaj pliz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 na interii za 2 zl jest dostep na 24h - zobacz: www.prawojazdy.interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 na interii za 2 zl jest dostep na 24h - zobacz: www.prawojazdy.interia.pl Dzięki ale ja jestem na modemie :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Chyba ze tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Jeszcze to : http://www.elblag.kmp.gov.pl/prawo_jazdy.php Wiecej nie moge znalezc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 rocky idz do instruktora co Cie uczy i powiedz mu jak jes...na pewno Ci da ksiazke albo cos....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Przecież podczas kursu dostaje się ksiązke z teorią(przepisy itp.) i ksiązkę z pytaniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Encyklopedia Ruchu Drogowego wraz z oficjalnymi testami egzaminacyjnymi. Jak glosi okladka - prawo jazdy skutecznie i nowoczesnie. - blisko 200 animacji prezentujacych sytuacje na drodze - 16 filmow instruktazowych - ponad 700 statycznych grafik - obowiazujace akty prawne dotyczace ruchu drogowego - budowa i eksploatacja pojazdu - testy egzaminacyjne - kompletny material kursu na prawo jazdy - fachowy komantarz lektora www.osloskop.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...