Czarek45 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Witam wszystkich. Mam kartę creative GF4 Ti 4400 128mb....i jakiś łoś wgrał do niej bios od jakiegoś MSI i karta wyświetla teraz niezłe shizy. Szukałem na necie całą noc i za nic nie moge znaleźć nigdzie oryginalnego biosu do niej. Jeśli znalazł by się ktoś kto może ma taką kartę i mógłby przesłać mi ten bios (bądź wersje 4200 lub podobną), lub ktoś kto wie gdzie moge go znaleźć (jakiś link), byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Mój mail: lpczarek@wp.pl W sumie nie jestem do końca pewny czy to wina biosu. Może znajdzie się ktoś kto wie co może być przyczyną błędów (błędy są nawet w biosie, a po zainstalowaniu sterowników w Win XP wszystko zdycha). Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Podaj jakie masz taktowania na GPU i pamięciach może są ciutke za wysokie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 łojezu, madafaka, przecież kreative ma karty od MSI, firmuje je tylko swoim logiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Dokładnie, przecież Cretaive i MSI to jest jedna i ta sama karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Witam wszystkich. Mam kartę creative GF4 Ti 4400 128mb....i jakiś łoś wgrał do niej bios od jakiegoś MSI i karta wyświetla teraz niezłe shizy. Szukałem na necie całą noc i za nic nie moge znaleźć nigdzie oryginalnego biosu do niej. Jeśli znalazł by się ktoś kto może ma taką kartę i mógłby przesłać mi ten bios (bądź wersje 4200 lub podobną), lub ktoś kto wie gdzie moge go znaleźć (jakiś link), byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Mój mail: lpczarek@wp.pl W sumie nie jestem do końca pewny czy to wina biosu. Może znajdzie się ktoś kto wie co może być przyczyną błędów (błędy są nawet w biosie, a po zainstalowaniu sterowników w Win XP wszystko zdycha). Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Creative - to OEM by MSI. może ktoś wgrał bios od MSI 4400, a ty masz 4200 i nie wytrzymuje taktowania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek45 Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Być może MSI i Creative to te same karty......ale byłbym bardziej pewny mając oryginalny bios do niej. Więc jakby sie dało to prosił bm o jakiś link do takiego biosu albo najlepiej jak by ktoś zajebiście miły mi przesłał ten bios na adres lpczarek@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 www.msi.com.tw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...