Skocz do zawartości
Pretorian

Darmowe doładowanie kart Pre-paid ??????

Rekomendowane odpowiedzi

witam

kuzyn mnie prosił żebym mu znalazł w necie jakieś generatory liczb do karty pop, zdziwiłem się troche bo niesłyszałem nic o tym. Pozatym co w dzisiejszych czasach jest zadarmo, chyba w<span style="color:red;">[ciach!]</span>l mozna za darmo dostać. Co myślicie i czy ktoś słyszał o czymś takim jak generator liczb do kart pre-paid czy to jest sciema czy jest coś takiego??? thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos takiego jest mozliwe tylko trzeba sie przy tym ze tak powiem narobic bo czasami trafisz za pierwszym razem inym za 20, dzialanie tego programu jest bardzo proste z tego co widzialem u mojego brata ciotecznego, jest sobie generator kodu tj np. serialu do jakiegos programu i probujesz.....az trafisz, rozne sa programy do roznych nomninalow. Bylo to ok rok temu i juz nie pamietam jak ten program sie nazywal wiem tyle ze braciszek mial do 50 do sim plusa. Ale w kazdym badz razie takie cos jest mozliwe !!

UPDATE: Aczkolwiek jak wiadomo przyslowia "klamstwo ma krotkie nogi" i po kilkunastu razach takiego doladowywania zablokowali mu karte-na szczescie nie byla kupiona w Plusie i na jego dane.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdura!! Pewnie jeszcze karza sobie za to placic!! Rownie dobrze mozesz siedziec i sobie klepac cyferki - moze trafisz (moj kupel tak ucelowal 20 zlociszy jakies 1,5 roku temu)

A ja 100 8) 8) 8) 2 godzinki w nocy klepałem, bo spać nie mogłem (bez skojarzeń :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

doładowanie przez generator kluczy jest nie mozliwe, juz wiele o tym bylo mowieone -sa generatory chodzby na allegro ale nie działają.

pozatym operator ma zablokowane do 3 błędnych wpisów, po tym blokuje karte i 3ba dzwonic i czekac az odblokują wiecej zamieszani niz to warte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

doładowanie przez generator kluczy jest nie mozliwe, juz wiele o tym bylo mowieone -sa generatory chodzby na allegro ale nie działają.

pozatym operator ma zablokowane do 3 błędnych wpisów, po tym blokuje karte i 3ba dzwonic i czekac az odblokują wiecej zamieszani niz to warte.

Wreszcie ktos to powiedzial.

Klepac to sobie mozna ( horse rulezz ?? :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

j.w.

A taki programik łatwo jest zrobić - robisz program który losuje liczbę - ot cała filozofia. Czytałem gdzieś że algorytmy są pilnie strzeżone a nie ża jakiś Chaker dorwie od kumpli algorytm - bujda... O dupe rozbić. A na dodatek po trzech "generowaniach" wyświetla się okno w rodzaju- "Co? Chcesz sobie dalej ładować telefonik za darmo?? Zarejestruj najpierw program za ### zł!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdura!! Pewnie jeszcze karza sobie za to placic!! Rownie dobrze mozesz siedziec i sobie klepac cyferki - moze trafisz (moj kupel tak ucelowal 20 zlociszy jakies 1,5 roku temu)

A ja 100 8) 8) 8) 2 godzinki w nocy klepałem, bo spać nie mogłem (bez skojarzeń :D )

akurat, przecież po kilku razach błędnego kody blokuja karte wieć jak to zrobiłeś?? no chyba ze miałeś kilka numerów :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

kuzyn mnie prosił żebym mu znalazł w necie jakieś generatory liczb do karty pop, zdziwiłem się troche bo niesłyszałem nic o tym. Pozatym co w dzisiejszych czasach jest zadarmo, chyba <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mozna za darmo dostać. Co myślicie i czy ktoś słyszał o czymś takim jak generator liczb do kart pre-paid czy to jest sciema czy jest coś takiego??? thx

Nie ma szans, takie generatory nie istnieją. Poza tym masz tylko 3 próby i jeśli się pomylisz, to czekasz 24 godziny, by móc znowu doładować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generatory to wogule gufno i można je znaleźć nie tylko na allegro ale tesh za darmo w necie, Ja znlazłem POP Key-gen i to było gufno. A błędny kod można wprowadzić 10 razy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

akurat, przecież po kilku razach błędnego kody blokuja karte wieć jak to zrobiłeś?? no chyba ze miałeś kilka numerów :lol:

Mam na pop'a i jakoś mi nie zablokowali. Po wpisaniu źle kilka razy babka mówi, że podany numer jest nieprawidłowy i się rozłącza. Pierwsze słysze, żeby blokowali numer :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój kumpel doładowywał na ere 50 za 25 trwało to całą noc, ale działało.Wiem tylko tyle, że są trefne budki tp s.a. ,z których było można dzwonić za darmo i doładowywać karty(była jakaś promocja za każdą minutę rozmowy dostawałeś 10gr. czy coś w tym rodzaju) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam na pop'a i jakoś mi nie zablokowali. Po wpisaniu źle kilka razy babka mówi, że podany numer jest nieprawidłowy i się rozłącza. Pierwsze słysze, żeby blokowali numer :?

Nie blokują numeru, tylko możliwość wpisywania nowego kodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja raz trafiłęm w necie na stronke gościa który tfierdził że potrafi zwiększyć pojemność karty POP :)

twierdził że wystarczy mu przesłać numer i on powiększy taką kartę o 50% :)

no megaLoL :)

ciekawe ile ludzi mu tak podarowało doładowania :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

biorąc pod uwage ilośc sprzedawanych kart to niekoniecznie ;)

ale gdyby faktycznie obaczić wzór na to.. ale pewnie go zmieniają i tak..

jednak Polska kryptografia zawsze była na wysokim poziomie więc kto wie ;) jeśli ktoś złamie to i tak sie nie dowiemy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie blokują numeru, tylko możliwość wpisywania nowego kodu.

A potem trzeba na nowo *111 wykrecic i próbować dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.popa nie blokuja

2. ten pilnie strzeony algorytm to procedura randomize wpascalu :)

prog popgenerator;

uses crt;

var x:integer;

begin

clscr;

repeat

x:=1+1

rondomize;

writeln("cyfra ",x," to ",random(10));

until x=14

readkey;

end.