kucyk Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 :cry: Mam problem z drutmodem... Próbowałem już różne kombinacje (chcę odblokować >12,5) i nic :evil: Będe się jeszcze bawił w dopasowywanie drucików - być może dobieram zbyt cienkie :? Ale mam takie pytanie: Któremu układowi drucików mam wierzyć? ---------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------- Na czerwono to układ mechl!n'a... Na niebiesko (sokcet) to układ z TEJ STRONY :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 a zle ci z tym co masz? :)) a na powaznie to sprobuj tu http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/wor...amd_pinmod.html i na przyszlosc wiecej szukaj[/url] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 a zle ci z tym co masz? :)) a na powaznie to sprobuj tu http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/wor...amd_pinmod.html i na przyszlosc wiecej szukaj[/url]Tak super, wszystko fajnie tytlko jakbyś przeczytał dobrze mojego post-a... Ja ten link właśnie podałem i to co tam jest gryzie się z fotkami od mechl!n'a... A co do szukaj, to szukałem, nie jestem "nowy" na tym forum i znam wszystkie procedury :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 stary spoko nie nerwuj sie, mnie sposob mechlina zadzialal ale tylko na 13X bo mam BIOSem mnoznik blokowany, topic przyklejony na gorze z fotka inside powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 ten Mechl!na jest poprawiony a tak wogole to sproboj z dwoma drucikami na raz ,juz nie pamietam ,ale chyba ustawia mnoznik na 15x na 1700+ ktore nozki polaczyc szukaj w przyklejonym watku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 W sumie to próbowałem odblokować mnożniki, a nie ustawić na "stałe"... Ale chyba tak zrobie :? ten Mechl!na jest poprawionyTzn mam rozumieć, że ten Mechl!na jest poprawny czy ten ze strony :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 no nie wiem ,dla mnie POPRAWIONY kojazy sie jednoznacznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 zgadzam sie z KGB - sprawdzalem na wlasnej skorze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 no nie wiem ,dla mnie POPRAWIONY kojazy sie jednoznacznieOk Ok :lol: Już wiem chyba co jest problemem - nie ustawiłem magistrali na 100MHz i pewnie wywala mnożnbik na 18x i dlatego komp nie wstaje :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 no nie wiem ,dla mnie POPRAWIONY kojazy sie jednoznacznieOk Ok :lol: Już wiem chyba co jest problemem - nie ustawiłem magistrali na 100MHz i pewnie wywala mnożnbik na 18x i dlatego komp nie wstaje :oops: A widzisz... Dobrze że jednak doczytałeś :D . Oba sposoby odblokowania dzialają (z jednym i dwoma drucikami) Z tym że nie na każdej płycie, np oba sposoby działają na Solteku 75KAV z tym że "co sposób to dostępne inne mnożniki". A np na moim Epoxie 8KHA+ sposób z jednym drucikiem nie działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Panowie mi też coś nie iddzie :twisted: zdrutowałem tak jak ma być i kompik nie wstaje :( (sposób czerwony) magistrala jest na 100 a mnożnik na AUTO co poradzicie 8) płytka ---> podpis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Nie wiem który sposób zastosowałeś. Czerwony :D ... Są dwa sposoby- z jednym i dwoma drucikami- jeżeli jeden nie działa spróbuj drugi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Sprubujemy :) i zobaczymy co z tego wyjdzie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...