Skocz do zawartości
danieldz

problem z geforce 4TI

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z moja karta z podpisu- hmm dla niektorych nie byl by to problem ale mnie strasznie denerwuje to ze w kazdej grze poczawszy od Unreal Tournament I, Quake III itd mam stala ilosc klatek na sekunde w jednej grze 75 w drugiej 90, to jest troche denerwujace, a w Mafii gra potrafi zarywac przy skrecaniu samochodem (na najwyzszysz detalach na 1024768) Antylising wylaczony i anizo tak samo, stery do grafy najnowsze(na wczesniejszych orginalnych z CD dostarczonego wraz z grafika) bylo to samo. Moze wiecie co trzeba wlaczyc, wylaczyc lub co zrobic w grach by tak sie nie dzialo, najbardziej z tego wszystkiego denerwuje mnie sytuacja w Mafii :evil:

Jezeli bylo to przepraszam ale szukalem i takiego problemu akurat nie znalazlem.

Grafa z podpisu-nie krecona na 2600+ 12200 markow.

Pozdrawiam i proszę o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czegos takiego niestety nie ma w opcjach mojej kary, a przynajmniej ja tego znalezc nie moge :( . Albo to sie jakos inaczej nazywa...tyle ze juz prawie wszystkiego probowalem, ale to jest irytujace na maxa, zwlaszcza ta mafia brr:(

No nic czekam nadal.....moze beda jakies inne sugestie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prawy na pulpicie > wlasciwosci > ustawienia > zaawansowane > gf4ti > zaawansowane/additional properties > opengl settings > ustaw synchronizacje pionowa (vsync) na zawsze wylaczona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prawy na pulpicie > wlasciwosci > ustawienia > zaawansowane > gf4ti > zaawansowane/additional properties > opengl settings > ustaw synchronizacje pionowa (vsync) na zawsze wylaczona

i to samo w direct 3D i bedzie po bolu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nimiec - w opengl owszem jest funkcja za pomoca ktorej moge to wylaczyc niestety w dirct3d czego takiego u mnie nie ma, ale jest tylko ze pod inna nazwa choc duzego wyboru w funkcjach tu nie ma, na e-mail wyslac Ci mogę print screen'y . Moze ty cos wylukasz...

Ale czy tak czy tak dzieki za szczerze checi pomocy.

Tylko podaj adres e-mail swoj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy uwierzysz ale u mnie czegos takiego nie ma w sensie zakladki wiecej Direct3D, ale poradzilem sobie z tym inaczeej dzieki koledze Rocky i jego zasugerowaniu uzycia RivaTuner. No ale i tak dzieki za fatyge.

Temat ZAKONCZONY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...