Skocz do zawartości
PoGo

What the F*** [Theme XP znowu]

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis instalwoalem system od nowa. I sobie zrobilem ikonki, kursorki, tapetke. Ale nie moge styla wklepac :/ jak kilkam na ta ikonke tollyhawka to mi wyskakuje okno ze stylami, ale jest tam tylko klasyczny xp, zreszta tak mam ze wszystkimi. Zrobilem windowsupdate - sciagnolem cale 38mb, wladowalem tego patcha co .dll niby podmienia i nic sie nie zmienilo... :evil: Pomoze ktos?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis instalwoalem system od nowa. I sobie zrobilem ikonki, kursorki, tapetke. Ale nie moge styla wklepac :/ jak kilkam na ta ikonke tollyhawka to mi wyskakuje okno ze stylami, ale jest tam tylko klasyczny xp, zreszta tak mam ze wszystkimi. Zrobilem windowsupdate - sciagnolem cale 38mb, wladowalem tego patcha co .dll niby podmienia i nic sie nie zmienilo...  :evil: Pomoze ktos?

patch musi dzialac. a klikaj na .msstyle a nie na .theme

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis instalwoalem system od nowa. I sobie zrobilem ikonki, kursorki, tapetke. Ale nie moge styla wklepac :/ jak kilkam na ta ikonke tollyhawka to mi wyskakuje okno ze stylami, ale jest tam tylko klasyczny xp, zreszta tak mam ze wszystkimi. Zrobilem windowsupdate - sciagnolem cale 38mb, wladowalem tego patcha co .dll niby podmienia i nic sie nie zmienilo...  :evil: Pomoze ktos?

patch musi dzialac. a klikaj na .msstyle a nie na .theme
tzn. gdzie? :D bo ja mam same .theme do wszystkich motywow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zrobilem tak :

wysuzkaj .msstyle, znalazl wszytskie i clicknolem z wyszukiwacza ale efekt byl taki sam otwiera sie okno z wygladem w ktorym nie pojawia sie nowy styl, tylko sa dostepne deafaultowe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi