PoGo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Dzis instalwoalem system od nowa. I sobie zrobilem ikonki, kursorki, tapetke. Ale nie moge styla wklepac :/ jak kilkam na ta ikonke tollyhawka to mi wyskakuje okno ze stylami, ale jest tam tylko klasyczny xp, zreszta tak mam ze wszystkimi. Zrobilem windowsupdate - sciagnolem cale 38mb, wladowalem tego patcha co .dll niby podmienia i nic sie nie zmienilo... :evil: Pomoze ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Dzis instalwoalem system od nowa. I sobie zrobilem ikonki, kursorki, tapetke. Ale nie moge styla wklepac :/ jak kilkam na ta ikonke tollyhawka to mi wyskakuje okno ze stylami, ale jest tam tylko klasyczny xp, zreszta tak mam ze wszystkimi. Zrobilem windowsupdate - sciagnolem cale 38mb, wladowalem tego patcha co .dll niby podmienia i nic sie nie zmienilo... :evil: Pomoze ktos?patch musi dzialac. a klikaj na .msstyle a nie na .theme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Dzis instalwoalem system od nowa. I sobie zrobilem ikonki, kursorki, tapetke. Ale nie moge styla wklepac :/ jak kilkam na ta ikonke tollyhawka to mi wyskakuje okno ze stylami, ale jest tam tylko klasyczny xp, zreszta tak mam ze wszystkimi. Zrobilem windowsupdate - sciagnolem cale 38mb, wladowalem tego patcha co .dll niby podmienia i nic sie nie zmienilo... :evil: Pomoze ktos?patch musi dzialac. a klikaj na .msstyle a nie na .themetzn. gdzie? :D bo ja mam same .theme do wszystkich motywow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 powinny byc w jakims katalogu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 zrobilem tak : wysuzkaj .msstyle, znalazl wszytskie i clicknolem z wyszukiwacza ale efekt byl taki sam otwiera sie okno z wygladem w ktorym nie pojawia sie nowy styl, tylko sa dostepne deafaultowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 zrobilem tak : wysuzkaj .msstyle, znalazl wszytskie i clicknolem z wyszukiwacza ale efekt byl taki sam otwiera sie okno z wygladem w ktorym nie pojawia sie nowy styl, tylko sa dostepne deafaultowe napewno masz xp ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 no qde nie wiem dlaczego nie wkakuja :/ Wymyslcie cos ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 no qde nie wiem dlaczego nie wkakuja :/ Wymyslcie cos ! a nie wylaczyles styli ? my computer properties advanced performance i na samym dole listy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 bez jaj jade na silver teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 bez jaj jade na silver terazczyli jednak patch nie dziala.... moze zainstaluj stylexp ? (blah :| ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Może zainstaluj style xp. Jak to nie załaduje stylu to już nic ci nie pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Może zainstaluj style xp. Jak to nie załaduje stylu to już nic ci nie pomoże.Wlasnie to pomoglo THX, nie wiem dalczego ten patch nie dzialal heh zlosliwosc rzeczy martwych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...