Skocz do zawartości
szpak

Ghost - mozna tym "zepsuc" dysk

Rekomendowane odpowiedzi

hmm mam pytanie ... ostatnio robilem ghosta wujkowi na kompie dal mi do przeinstalowania winde bo on nie potrafi a ze os czesto to sie zdarza wiec pomyslalem o ghoscie ..zalezalo mu na danych z 2 partycji nie systemowej .no jak ju wszystko zainstalowalem i zaczelo mi sie spieszyc zrobilem ghosta tylko jakos inaczej ..poprostu pomylilem sie i caly dysk wlasnie z danymi sie "zaszyfrowal" nic nie dalo sie zrobic nazwy jakies dziwne powyskakiwaly no poprostu wygladalo to jak po przejsciu dobrego wirusa.. a teraz pytanie czy ghost ma jakas opcje szyfrowania danych czy poprostu cos sie zwalilo ?

dysk zformatowalem :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jednak sie da... sam tak mialem ze ze skompresowanego obazu pattycji jakies bzdury mi na hdd zapisywal bo jakis blad byl w obrazie czy jakos tak ju zniep dokladnie bo to dawno bylo.. efekt byl tego taki ze muislem od nowa zakladac partycje systemowa bo ta szlak trafil po tej cudownej operacji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

smiejecie sie ze cos zle zrobilem jak ja pisalem ze to przez pospiech ..nie ??? no ale luz ..moje pytanie bylo na temat cZy ghostem da sie zepsuc dyskl a nie ze nieumiejetne obslugiwanie cos tam ..zrobie zle scan diska i co sie stanie dane utrace czy jak ?? bhebehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi