szpak Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 hmm mam pytanie ... ostatnio robilem ghosta wujkowi na kompie dal mi do przeinstalowania winde bo on nie potrafi a ze os czesto to sie zdarza wiec pomyslalem o ghoscie ..zalezalo mu na danych z 2 partycji nie systemowej .no jak ju wszystko zainstalowalem i zaczelo mi sie spieszyc zrobilem ghosta tylko jakos inaczej ..poprostu pomylilem sie i caly dysk wlasnie z danymi sie "zaszyfrowal" nic nie dalo sie zrobic nazwy jakies dziwne powyskakiwaly no poprostu wygladalo to jak po przejsciu dobrego wirusa.. a teraz pytanie czy ghost ma jakas opcje szyfrowania danych czy poprostu cos sie zwalilo ? dysk zformatowalem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppawlo Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Można - jeżeli zamiast z starego dysku na nowy, przegrasz dane z pusteg na stary (zapełniony). W inny sposób raczej się nie da!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Wszystkim się da zepsuc dysk ...... no chyba że się dobrze obsługuje danym softem to raczej ryzyko jest małe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Przez tego [ciach] :!: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Nie umiecie obslugiwac to sie nie zabierajcie. Proste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 No tam sie w Ghoscie wybiera czy caly dysk ma byc wybrany do danej operacji czy tylko np jedna partycja. Trzeba czytac i uwazac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 No własnie tam jest tak "dużo" opcji ze trzeba mieć "szczęscie" zeby cos zepsuć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 a jednak sie da... sam tak mialem ze ze skompresowanego obazu pattycji jakies bzdury mi na hdd zapisywal bo jakis blad byl w obrazie czy jakos tak ju zniep dokladnie bo to dawno bylo.. efekt byl tego taki ze muislem od nowa zakladac partycje systemowa bo ta szlak trafil po tej cudownej operacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 smiejecie sie ze cos zle zrobilem jak ja pisalem ze to przez pospiech ..nie ??? no ale luz ..moje pytanie bylo na temat cZy ghostem da sie zepsuc dyskl a nie ze nieumiejetne obslugiwanie cos tam ..zrobie zle scan diska i co sie stanie dane utrace czy jak ?? bhebehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...