jonas Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Jonas !! tylko nie przeginaj.. bo przestane cię lubić!! ;) Jejku jej. To mówisz, że przegięciem jest siedzenie przed kompem w samych podwiązkach? Hmm, może masz rację. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 wiesz co geszinkhan czy jakos tak, jak chcesz to wypier........ i wogole nie zakladaj taki poje...... topicow :evil: Pozdrawiam Harry :) Czy ty naprawde napisales to bedac w pelni swiadomosci swego czynu ? Ostrzegam, jeszcze raz przeczytam cos rownie konstruktywnego i zaliczasz bana bez ostrzezenia, na dlugo :evil: W miedzyczasie radze poczytac regulamin i netykiete :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Ale widze jedną brzydką sprawę w tej dyskusji, (w niektórych innych też tak jest). Otóż na początku topicu wszytcy płakali, nie odcho, nie oschodz ...... teraz po po odświerzeniu topicu jeden rzucił mięsem i od razu wszyscy fakają na gengisha że robi z siebie ofiare i chce się dowartościować. Widze że tutaj ludzie boją się indywidualizmu (oprócz jonasa :D) i własnego zdania, tylko żeby się przypodobać prują mięsem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 tez to zalwazylem ze w wiekszosc tematow wszyscy staja w jednym szeregu, a watpie zeby akurat wszyscy mieli podobne zdanie o kazdej sprawie i podobnie mysleli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Ale widze jedną brzydką sprawę w tej dyskusji, (w niektórych innych też tak jest). Otóż na początku topicu wszytcy płakali, nie odcho, nie oschodz ...... teraz po po odświerzeniu topicu jeden rzucił mięsem i od razu wszyscy fakają na gengisha że robi z siebie ofiare i chce się dowartościować. Widze że tutaj ludzie boją się indywidualizmu (oprócz jonasa :D) i własnego zdania, tylko żeby się przypodobać prują mięsem.za bardzo generalizujesz, uwazam ze niekturzy prubowali byc tylko mili i nic wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Ale widze jedną brzydką sprawę w tej dyskusji, (w niektórych innych też tak jest). Otóż na początku topicu wszytcy płakali, nie odcho, nie oschodz ...... teraz po po odświerzeniu topicu jeden rzucił mięsem i od razu wszyscy fakają na gengisha że robi z siebie ofiare i chce się dowartościować. Widze że tutaj ludzie boją się indywidualizmu (oprócz jonasa :D) i własnego zdania, tylko żeby się przypodobać prują mięsem. bzdury opowiadasz kolo napisał 3 miesiace temu ze odchodzi -ok -napisali mu userzy co myslą -jedni ze szkoda -inni ze im to wisi i tyle teraz kolo po 3 miechach pisze znowu ze odchodzi - wiec niektórzy wyrazili swe zdanie - ze lata im to koło .... i niepotrzebnie odgrzebuje stare tematy tylko chyba po to by sie dowartosciowac i tyle - nie dorabiaj chłopie do tego zadnych teorii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 "nikt na forum nikogo pod pistoletem nie trzyma........." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 o to mi chodzilo ale sie ludziska poirytowali - teraz wychodzi kto jaki jest :D , a ja sie z tego smieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 o to mi chodzilo ale sie ludziska poirytowali - teraz wychodzi kto jaki jest :D , a ja sie z tego smiejemarna prowokacja ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ..........moznaby to juz skonczyc wreszcie........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 jak czytam juz takie farmazony (no off. Geng) to sam mam ochote odejsc.. tylko ktoby mnie tam załował :(:(:(:(:(:(:( jednek ktory chyba mnie rozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 :evil: po przeczytaniu tego watku czuje po prostu niesmak - jest tyle innych sposobow zeby sie dowartosciowac (jak ktos ma jakies kompleksy) niz zakladanie durnych tematow i odgrzewanie ich w nieskonczonosc genghiskhan jak chcesz odejsc to odchodz - ja przynajmniej plakal nie bede z tego powodu - zegnaj :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...