panzpc Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2023 Witam mam problem z Dzwiekiem w komputerze jak grałem w csa komputer mi sie zrestartował gdy sie wlączyl dzwieku już nie było instalowałem sterowniki ze strony realtek i ze strony płyty głównej ale to nic nie dało menedzer urządzen nie widzi wogóle tych sterowików niewiem co mam robic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2023 Witam to może zacznijmy od tego co to za kompiuter ?, jakaś specyfikacja- płyta główna producent model , karta graficzna producent model ?, zainstalowany system operacyjny ? , monitor czy ma wbudowane głośniki ?, i czy podłączony przez kabel HDMI czy DP ? zawsze może być tak , ze karta muzyczna z płyty głównej "umarła" i trzeba będzie coś kupić czy to na PCI ,PCIe czy na USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2023 (edytowane) Pasek zadań, prawoklik na dźwięki, dźwięki,odtwarzanie. Co tam masz? Jak nic nie widać, sprawdzić, czy w biosie włączone. Edytowane 6 Stycznia 2023 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...