davexor Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2023 Witam, Poleci ktoś jakis tablet dla córki do gier?Myślę że powinno być 6-8 ramu i 10 cali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1udak Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2023 Polecam polować na mi tab 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2023 10 minut temu, RavReksza napisał: Najlepsze tablety to od Samsunga, jednak firma strasznie skąpi na pamięci operacyjnej. A 4Gb pamięci to tak na styk na dzisiejszą zasobożerność aplikacji. Może taki Blackview będzie ciekawym rozwiązaniem. Powyżej deklarowanej kwoty są warte rozważenia Lenovo P11, czy Lenovo Yoga Tab 11. Idz spamer z tą reklama gdzie indziej i nie polecaj najdroższego sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davexor Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) Co sądzicie o tym? https://allegro.pl/oferta/tablet-blackview-tab-11-10-36-8-gb-128-gb-zielony-13266996646 Procek może być? Edytowane 19 Maja 2023 przez davexor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2023 (edytowane) 6 godzin temu, RavReksza napisał: Przyczepiłeś się jak rzep psiego ogona. Ceny są ruchome. Konkurencja jest duża. Nie polecam szajsu. Zawsze możesz porównać ceny. Ale forum to nie baner gdzie możesz robić sobie darmową reklamę tego żałosnego i znanego z chorych cen sklepu. Jak chcesz pomóc to wystarczy podać model, ludzie znają ceneo i podobne serwisy gdzie znajdą dobrą ofertę bez problemu. Cytat Zawsze możesz porównać ceny. I to robię na co już ci zwróciłem uwagę w innym temacie. Edytowane 19 Maja 2023 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...