Skocz do zawartości
Nessay

Przednie panele

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie moze czy mozna dostac gdzies przednie panele  do napędow? o roznych kolorach?

Oj wątpie, nigdy czegos takiego nie widzialem, wiem że niektórzy producenci napedów robią napędy z różnymi panelami -biały i czarny. A czy są luzem sprzedawane-raczej nie,chyba że jest jakas inna firma która się tym zajmuje ale z czymś takim się jescze nie spotkałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego mialbys stracic gwarke :?:  przeciez nie bedziesz rozkrecal obudowy napedu (czyt. nie zrywal plomb) tylko sciagniesz przedni panel -> wyciagniesz przycisk i okienko zeby sie nie zamalowalo.

Nio ale to juz jest ingerencja w sprzet i utrata gwarancji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w tej sprawie pisałem do LG mejla i odpisali ze pomalowanie przedniego panelu nie powoduje utraty gwarancji !

A tu zacytuje ...

"Napęd nadal będzie posiadał gwarancję.

Z poważaniem;

Mirosław Korszeń

-----Original Message-----

From: Grzesiek [mailto:muranowscy@o2.pl]

Sent: Friday, July 25, 2003 5:32 PM

To: service@lge.pl

Subject: DVD

Mam pytanie odnosnie napedu Dvd i gwarancji.

Czy po pomalowaniu przedniego panelu napedu dvd bedacego jeszcze 22miesiace na gwarancji strance gwarancje ? czy jakiekolwiek usterki nie zwiazane z przednim panelem napedu beda uwzglednione podczas naprawy napedu gdy ulegnie on jakiejs awarii ?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja malowalem zwyklym spray'em - 3 psikania i wyglada elegancko :P

UWAGA tylko na wszelkiego rodzaju rozpuszczalniki bo ONE NISZCZA (scieraja) plastik... ja wlasnie przed pomalowaniem przedu wytarlem zmywaczem do pzanokci napis Lite-ON i sie kaszanka zrobila... napis zszedl narem z drobna warstwa plastiku - tak wiec uwazajcie na to :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja malowalem zwyklym spray'em - 3 psikania i wyglada elegancko  :P 

UWAGA tylko na wszelkiego rodzaju rozpuszczalniki bo ONE NISZCZA (scieraja) plastik... ja wlasnie przed pomalowaniem przedu wytarlem zmywaczem do pzanokci napis Lite-ON i sie kaszanka zrobila... napis zszedl narem z drobna warstwa plastiku - tak wiec uwazajcie na to :!:

hehhe lajtont to się sam rozpuszcza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie moze czy mozna dostac gdzies przednie panele  do napędow? o roznych kolorach?

Kurde kup zwalonego takiego samego CD-ROMA, albo z identycznym panelem - mowie np. o LG.

I se ten kupiony pomaluj, a tamten zdejmij i do szuflady :P

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sklepach modderskich sa do kupienia frontpanele do CD Coolermastera - calkiem ladne aluminiowe... drogie nie sa ale to juz pojscie na latwizne :)

A mozna gdzies to w Polsce dostac? Daj linka.

Moim zdaniem po czesci pojscie na latwizne - ale z drugiej strony z platiku aluminium nie zrobisz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sklepach modderskich sa do kupienia frontpanele do CD Coolermastera - calkiem ladne aluminiowe... drogie nie sa ale to juz pojscie na latwizne :)

A mozna gdzies to w Polsce dostac? Daj linka.

Moim zdaniem po czesci pojscie na latwizne - ale z drugiej strony z platiku aluminium nie zrobisz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi