donio Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Co to sie dzieje??? Jakiś chore posty powstają.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 próbuje ale forum u mnie działa jak krew z nosa :/ zaraz zablokuje całe forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 co jest co jest? jakie chore posty???? moze linka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 powstało bardzo dużo nowych tematów o tych rozmowach z irca... sytuacja chyba jush została opanowana.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Np. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=40275 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 No wkońcu moderatorzy zrobili porządek czytajcie tekst na głównej www.tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 A tutaj jest log z działalności na ircu (niestety miałem, jak to się teraz okazało, nieprzyjemność być tam opem). http://paranoya.org/~paranoya/log/tweak.log Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 tylko mi nie zamykajcie forum na te kilka dni bo ja czekam na odpowiedz w moim topicu o funduszu inwestycyjnym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zamiast blokowac lepiej banowac :) Hm wiec teskt stał sie juz popularny... hm :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Bany się posypały. Mam nadzeję, że log z kanału też się stanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 MKa11 do mnie zadzwonil, przyjechalem do domu i wlasnie widze co sie dzieje. Ludzie z #tweak crew ciagle mnie zadziwiaja swoim kretynstwem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Mnie niestety również :/// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2003 No i dobrze ze sie skonczył ten cyrk bo juz w pewnej chwili nie mogłem wytrzymac... :) kek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 ocb :?: :roll: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 O co chodzi deczklav? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 O co chodzi deczklav? :) No wlasnie, o co CHODZI :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 O co chodzi deczklav? :) No wlasnie, o co CHODZI :?: 8O lol co to naczy deczklav "ocb " :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Paru kolesi z #tweak powklejału tu teksty zekomej rozmowy liska, reeda, marco, grzeska na mircu - kanał "młodzi" :) Dość brzydko napisany.... :) Nie bede tu wklejac tego tekstu... :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 taa mocno rzekomej - marco w tym czasie siedział w NYC... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Pshypaw jakis ze na po'po's sie z tym uciekliscie... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 hehe nic nie wiadomo ;) w stanach tez maja internet ;) Przeciez wiadomo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ja ze swojej strony chcialem zlozyc obietnice dla uczestnikow tego goowna. Wiem kim jestescie i drze z podniecenia i niecierpliwosci. Spotkam sie w koncu z niektorymi z was, a wtedy ? Pomyslcie o tym, obiecuje ze spotkania te beda pelne wrazen i na dlugo zapadna w pamiec :) tym razem przegieliscie pale, pokazaliscie swoj poziom. To tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...