aktorus123 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Co to jest że jak się usuwa plik do kosza w Windowsie 98se to wyskakuje nieprawidłowy format kosza. Wszystkie sie moje pomysły juz wyczerpały. Wie ktoś jak to może zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Najprawdopodobniej pliki są zaduże do kosza albo masz ustawione nie standodowe ustawienia kosza(najlepiej jak jest 10% pratycji) Możesz tez próbować Shift+Delete- usuwanie bez umieszczania w koszu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ja na 98se mam nie prawidłowy format kosza tytlko gdy zaraz po instalacji systemu próbuje skasowac jednoczesnie kilka plików. Kasowanie pojedyńczo działa normalne. A potem przez cały czas uzytkowania systemu juz to nie wystepuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...