Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Yo Podajcie jakieś tytuły najlebszych i najbardziej realistycznych sumulatorów gry w bilarda najlepiej aby były freewear'owe ale zwykłe (płatne) też mogą być. Z góry wielkie thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Cue Club,Championships Snooker 2003 niestety to nie darmowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 U jak ja poluje na tego snookera 2003 :wink: przydał by się :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 PoolShark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ja polecam cool pool. Moze nie poraza realizmem, ale gra sie fajnie (szczagulnie przez neta....) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 Może ktoś ma namiary na gre Jimmy White Snooker ?? to jest najlepszy symulator snookera !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 A ja gram w LiveBillards od naszych Braci Litwinow - firmy Tavex Ltd. Faaajna gra :D. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ze wszystkich w jakie gralem to cue club najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ze wszystkich w jakie gralem to cue club najlepszy Gdybys zobaczyl Jimmy White Snookera to bys zmienil zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 22 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2003 ja zagrywalem sie jakies pol roku w === T O === jedna z moich nielicznych legalna i darmowa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 cue club jest spoko :) ale najlepszy był billard na GIERKI.WP.PL :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 TYLKO CUE CLUB :twisted: :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 cue club sucs:D:D:D 1. www.gierki.wp.pl 2. Virtual Pool !!!!!!!!!!!! na tą gre nie ma bata:D a co do gierek zapraszam na moją strone o nich www.gracze.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK-Mateusz Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Polecie Jakiś Dobry Bilard....... Z:(musi byc to aplikacja) -gra przez internet Oprócz 3d Cool Pool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 www.carom3d.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slim_Writer Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Jeśli chodzi ci o jakąś fajną gierke o tematyce bilardowej (z wmiare dobra grafiką ) to polecam 3dPool oraz World Championship Snooker 2004.:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 Zgadzam się z poprzednikiem: World Championship Snooker 2004 Bardzo fajny bilard... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek_p Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Chodzi mi o bilard, ktory moge pobrać (podajcie mi link) i jest to gra online. Chodzi mi o taki, ktory wymaga logowania przez konto WP.pl. Widzialem kiedys taki, ale nie wiem gdzie jest. Jak znacie jeszcze jakieś inne to tez podeślijcie mi linki. Z gór dzięki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 http://gryonline.wp.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...