jasiek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Przed napisaniem tego posta przeszukalem forum ale nic nie znalazlem na ten temat No wiec kupilem sobie dzisiaj zasilacz ATX do mojego celerona 300 :D wczesniej w kompie byl zasilacz AT ale w instrukcji plyty bylo napisane ze lepiej uzywac ATX wiec kupilem (stary zasilacz sie spalil :( ) Tak wiec podlaczylem zasilacz do pradu oraz do plyty dysku i CD i nic. Zapomnialem ze mam obudowe do AT nie chodzi mi o obudowe bo ta jest mi niepotrzebna ale chodzi o wlacznik czy da sie cos z tym zrobic ??? pomocy !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Wymienic włącznik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 a nie da sie tego jakos przerobic ???? i czy dostane takie przelaczniki na gieldzie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 pewnie ze sie da przerobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 pewnie ze sie da przerobicA mogl bys powiedziec cos wiecej lub dac jakiegos linka ?? Ktore kable do czego ? pozdrwiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 hmm to musialby zobaczyc wiecej ludzi ale tak na prosty chlopski rozum to jeden kabel z kuzika podłanczasz do zielonego kabla zasilacza (zazwyczj jest zielony- to ten który <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> płyte- u mnie na zasiłce pisze green-ps on ) no a drugi kabel z guzika podłanczasz do byle jakiego czarnego kabla biegnącego z zasilacza o czywiscie musi on isc takze do plyty, ten zielony juz nie musi, ale tak jak mówie jest to tylko moja teoria i osobiscie teog nie sprawdzalem ale tak z tego wynika ze to wlasnie cos takiego trza zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 A ile masz kabli odpowiadających za odpalenie kompa?? Przeciez są tylko 2. wychodzace z płyty głównej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 no o tym wlasnie napisalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 no o tym wlasnie napisalem A niemożna było tak jak sgj ?? Jednym zdaniem tylko od razu całe opowiadanie?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 pytal sie jak to zrobic wiec mu napisalem. odpowiedz masz 2 kable raczej niewiele by mu powiedziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...