Adamus1906 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Każda gra w 3D wiesza mi się po starcie.Mam Celerona 500,128 RAM,RIVĘ TNT2(driv.40.72),zainstalowany chipset,Directx 9.0(próbowałem też na 8.1 ).HELP!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zmien stery do grafy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 próbowałem na 3 różnych sterach sprzed roku ,najnowszych i ,podobno najwydajniejszych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 nie instaluj DX 9.0 bo mi na GF4 tez sie wieszalo lub bledy po jakims czasie wyskakiwaly najlepiej zrob reinstalke windowsa moze pomoze i daj znac. Moze ci sie procek grzeje albo grafa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 A jak stery to tylko z seri 30.xx. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 ale jakiego directxa zainstalować?A co do grzania to nie bo przed formatem działał a teraz już nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 1.Format 2.Zainstaluj sobie windows xp - dostaniesz razem z nim DirectX8.1. 3. Potem zainstaluj stery do plyty glownej. 4. Nastepnie stery od grafy. Moga byc najnowsze, polecam 43.45 Jak to nie pomoze to ja wysiadam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Ale windows XP mi nie pójdzie mam chyba za słaby komputer,no nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Pojdzie u kumpla chodzi na celinie 300 i 96 MB ramu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acd Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Kesli po prostu komp zastyga to moze to byc wina zasilacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...