mikogth Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Ostatnio przeglądałem pł. gł. na chipsecie X870. W oko wpadły mi: - MSI MPG X870E Carbon - ASUS X870-F/A - ASUS X870E-E - ASRock X870 Riptide WIFI Różnica między X670E Carbon a nowym X870E Carbon obecnie w przedsprzedaży jest o parę "złociszy" różnicy. Zastanawiam się którą ew. z tych pł. gł. wybrać. Rozważam ew. między MSI a ASrock (X870-F lub X870E-E). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października Witam to jaki ma być ten model tego ASRocka ? https://www.purepc.pl/asrock-prezentacja-nowe-modele-plyta-glowna-am5-chipset-x870e-x870-taichi-nova-steel-legend to jest bardzo mowy sprzęt zakładam ze chcesz dołączyć do osób , którym nie straszne będzie zmierzenie sie z problemami "wieku dziecięcego" patrząc na podane modele to wybrał bym: Płyta główna Asus ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI ze względu na 5 gniazd pod dyski M.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikogth Opublikowano 1 Października Zgłoś Opublikowano 1 Października 1 minutę temu, Mr.T... napisał(a): Witam to jaki ma być ten model tego ASRocka ? https://www.purepc.pl/asrock-prezentacja-nowe-modele-plyta-glowna-am5-chipset-x870e-x870-taichi-nova-steel-legend to jest bardzo mowy sprzęt zakładam ze chcesz dołączyć do osób , którym nie straszne będzie zmierzenie sie z problemami "wieku dziecięcego" patrząc na podane modele to wybrał bym: Płyta główna Asus ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI ze względu na 5 gniazd pod dyski M.2 No ja właśnie mnie interesuje bardziej albo ten ASUS albo MSI Carbon 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikogth Opublikowano 2 Października Zgłoś Opublikowano 2 Października 12 godzin temu, mikogth napisał(a): No ja właśnie mnie interesuje bardziej albo ten ASUS albo MSI Carbon 🙂 A ew. brałbyś, którąś z tych wersji ROG Strix X870-F albo A? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertsup Opublikowano 7 Października Zgłoś Opublikowano 7 Października tylko weź pod uwagę ze powinieneś celować x870e bo w tej generacji zwykły 870 to odpowiednik serii b (popatrz na liczbe urzeadzen sata i liczbe linii pcie) wydawanie takiej kasy za tak okrojony chipset to lekka przesada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 31 Października Zgłoś Opublikowano 31 Października Cześć, którą mobo w końcu wybrałeś sam się zastanawiam na ASUS'em vs MSI na x870e 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...