Renos Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Prosze o pomoc w takiej sprawiem: 1,5 roku temu nabyłem nowego kompa(PIV 1<6 GHZ) i jak dotąd nie miałem żadnych problemów, ale do czasu. Od jakiś trzech dni zauważam w moim kompie dziwne rzeczy nie które ustawienia sie usuwają (wracają do czasu sprzed kilku miesięcu), chodzi mi tu głównie o ustawienia windowsa (posiadam Win ME).Ponadto co najbardziej dziwne gdy włączam kompa po nocy to wskazuje mi on zmiane czasu i proponuje 31 grudzień 2000r Czy ktoś wie co może być wogóle grane ?????? :cry: jakby co podam więcej info!!! THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Albo wirusik albo... Win ME :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Albo wirusik albo... Win ME :lol: ;)Może oba naraz. :D :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 a winme to nie wirusik ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Nie. Wirusy z założenia są małe i nie przekraczają 100kb ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Nie. Wirusy z założenia są małe i nie przekraczają 100kb ;]]]i sie nie zawieszaja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Wirusik nie wirusik ale format c: pomoże napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 a winme to nie wirusik ? ;]i to najwiekszy... dosc ze sie rozpowszechnia to jeszcze sobie kaza za niego placic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 co do daty to wg. mnie moze byc bateryjka :P btw, ale jestescie.... czlowiek ma problem a Wy sobie po M$ jezdzicie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Prawie napewno wina bateryjki CMOSu , na drugim miejscu system ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 co do daty to wg. mnie moze byc bateryjka :P btw, ale jestescie.... czlowiek ma problem a Wy sobie po M$ jezdzicie :? Bardzo czesto wlasnie glownym problemem jest system, ME slynie przeciez z "niekonwencjonalnego" dzialania. Wiec polecanie formatu i zmiana sysa to IMHO dobra rada. Z ta bateryjka tez, warto sprawdzic przed reinstalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...