MaKaR Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 mam taki problem z forum jeśli mam włączonego thema subsilver nie moge otworzyć żadnego działu na forum czekam długo i mam brak strony do wyświetlenia dlaczego tak jest jeśli przełacze na camtose ( całkiem fajny ) lub na ss clasic to wszytko jest ok czy to cos u mnie szwankuje czy u was czy gdzie ;-) pozdro MaKaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 kilka osob ma to na forum w tym i ja a admini nic nie robia :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 ale ten problem pojawił sie u mnie wczoraj qrde no nie lubie desert storma bo mnie kłuje w oczy ssclkasik mnie wqrza troche zmieniony a camtose jest niedorobiony jeszcze help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 tez musze jechac na ssclasic ... wolalbym na camtose ale tam nie ma szybkeij odpowiedzi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 A czym sie roznu sub silver od ss clasic? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 clasc nie jest spolszczony i pewnie ma jeszcze jakies inne kosmetyczne roznice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 mi tez po zmianie na SSclasic forum zaczelo dzialac. wkurzalem sie przez dwa tygodnie, ze nie dziala a tu taki LOL jakby nikt z administracji nie mogl powiedziec, ze odpowiezialnym za ten stan rzeczy jest SS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 hm u mnie nir tylko przy ss sie kaszaniło :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 po zmaianie na SSClasic objawy ustapily i moge normalnie chodzic po forum po zalogowaniu, bo przed zmiana skina forum moglem przegladac tylko jako anonim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 po zmaianie na SSClasic objawy ustapily i moge normalnie chodzic po forum po zalogowaniu, bo przed zmiana skina forum moglem przegladac tylko jako anonimmialem tak samo ale jak narazie od 1h dziala mi juz normalnie na tym brazowym ;) :D sprawdz :D moze tobie tez juz dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 po zmaianie na SSClasic objawy ustapily i moge normalnie chodzic po forum po zalogowaniu, bo przed zmiana skina forum moglem przegladac tylko jako anonimmialem tak samo ale jak narazie od 1h dziala mi juz normalnie na tym brazowym ;) :D sprawdz :D moze tobie tez juz dzialaja normalnie uzywam zwyklego SS. ten brazowy jakos do mnie nie przemawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ja musze uzywac deserta :( nic innego mi nie chodzi :( zglosilem sie do marco, ale nie wiem czy dostal to co mu wyslalem na gg czy nie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ja musze uzywac deserta :( nic innego mi nie chodzi :( zglosilem sie do marco, ale nie wiem czy dostal to co mu wyslalem na gg czy nie :? Nie zapominajcie ze marco na razie nie ma wsrod nas, jest za oceanem gdzie ciezko nagina zeby pare centow zarobic. Nie wymagajcie wiec za duzo i za szybko. Wroci to popracuje nad tymi bugami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 hm wiec marco odpoczywa czy pracuje? :? Coś mi tu nie gra ;) ok spoko.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egeba Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Hej! Maialem podobny problem przez tydzien nie moglemn sie dostac na forum. Z tym ze u mnie forum nie dzilalo na sub silver clasic, a na sub silver dziala. Pozdrawiam Egeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...