mlun Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 którego gryzonia polecacie.Mam zamiar kupic mysze zastanawiam się nad Logitehem mx 500 i Microsft Intelli Mouse Explorer3.0.Ten microsoft jest juz bez przewodowy i tańszy ale mx wygodniejszy a myszke sie kupuje raz na dłuzszy czas wiec to musi byc dobry wybór doradżcie cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 MX500, wiem bo mam :D wypas po pachy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 ja mam MX-500 i miooodzioo :) a tak BTW - poszukaj na http://board.counter-strike.pl -->obie myszy sa dla gamerow i ze 120 topikow o nich bylo... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 kup myche jaka ci bardziej pasuje. ja mam mx500 :twisted: p.s mx500 na dluzsza gware ;) nie na 2 latka jak IE 3 :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 A ja jeszcze dorzuce pytanie o MX 310 ?? Czy ktoś wie ile to to kosztuje i gdzie to można w Polsce nabyć?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 A ja jeszcze dorzuce pytanie o MX 310 ?? Czy ktoś wie ile to to kosztuje i gdzie to można w Polsce nabyć?? MX310 dobra mycha mozesz kupic za 180zl u takiego kolesia z Krakowa ( gg: 1029449 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetWalker Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 MX 500 ruleezz :D Mam i jest wypasiona :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Ja osobiście mam IE 3.0 Rzeczywiście zajrzyj na board, tam jest od gnoma takich topicow i mozesz poczytac i o tym ze IE zle chodzi na innych podkladkach, a mx500 nie dzialaja przyciski, albo jest za duza....eh... Pozatym co ty gadasz, IE 3.0 ma kabel.....eh.... Przy tych myszkach, takiej jakosci, pozostaje fakt, ktora ci lepiej do reki pasuje, ktora Ci sie bardziej podoba ...eh.... Ale żeby osiagnac pelny efekt musisz kupic dobra podkladke, najlepiej fUnc sUrface (160zl), lub EvilGate, lub Icemata. Pozatym Mouse Skatez, zeby sie slizgi dobrze tarly o powierzchnie, i oczywiscie Mouse Bungee, zeby ci kabel nie przeszkadzal.....eh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 [gluteus maximus] tam... ja mam jasny blaty biurka wyslizgany przez mx500 :D i chodzi tak jak na steelpadzie ;) tylko ze nie potrzebuje mouse skatez :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Ja tez uzywam MX500 i chociaz czasem tesknie za wireless to raczej nie w wykonaniu Microsoftu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 A ja jeszcze dorzuce pytanie o MX 310 ?? Czy ktoś wie ile to to kosztuje i gdzie to można w Polsce nabyć?? MX310 dobra mycha mozesz kupic za 180zl u takiego kolesia z Krakowa ( gg: 1029449 ) Wiecie gdzie jest jakaś recenzja po angielsklu tego cuda?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Ale żeby osiagnac pelny efekt musisz kupic dobra podkladke, najlepiej fUnc sUrface (160zl), lub EvilGate, lub Icemata. Pozatym Mouse Skatez, zeby sie slizgi dobrze tarly o powierzchnie, i oczywiscie Mouse Bungee, zeby ci kabel nie przeszkadzal.....eh...Najlepiej to kupic steelpad 4S, a slizgi dostajesz z padem ponoc pad zamiata fUnca i jest praktycznie niezniszczalny :), no chyba ze zajedziesz specjalnie hartowane aluminium :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 ..a mozna gdzies w kraju nabyc Mouse Bungee? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Pozatym co ty gadasz, IE 3.0 ma kabel.....eh.... no oczywiscie ze IE 3.0 ma kabelek sorki tak mi sie jakos napisalo ale chyba bede brał mx wygodniejszy i ładniejszy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Pamiętam, że któryś z kolorów padów pod mychę był dla optyków lepszy(np. w tych z bateriami można było dłużej pracować niż na kolorowych), tylko nie pamiętam czy to był czarny czy biały. Może ktoś to wie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...