Homer Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Oddam 3 małe kotki komuś z Krakowa lub okolic. Kotki są grzeczne i lubią komputery. Fotki możecie zobaczyć tutaj: Wszystkie te kotki są (podobno :D ) płci żeńskiej. Zainteresowanych proszę na Priva... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Kurde, tego jeszcze nie było :D :D :D Pokaż te zdjęcia jakiejś dziewczynie to gwarantuje ze się rozczuli i kotków się pozbędziesz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 fajne sa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Kot sa do bani!! :) Poza uspokajaniem nic ciekawego nie robia :) Ale widac ze to sa przyjazne kompom ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 ja bym wziął tego co się rivą interesuje, na pewno dobry overclocker z niego wyrosnie ;) ale niestety mój pies ma na temak kotów odmienne zdanie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 sprzedaj je na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Ten trzeci lamus jest niezły ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 hehe, mi możesz jednego pocztą wysłać, hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 hehe, mi możesz jednego pocztą wysłać, hehehe emailem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Fajne sierściuchy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 moj pies sie nie zgadza nawet na takie młode ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 3 kot roxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Kot sa do bani!! :) Poza uspokajaniem nic ciekawego nie robia :) Ale widac ze to sa przyjazne kompom ;) E tam, co Ty wiesz o kotach. Mój np. wcale nie uspakaja, robi w domu rozróby i nawet raz pogryzł policjanta (serio). Kot to super zwierz do bloków i dla zalatanych ludzi (robi do kuwety). BTW Homer - fajniutkie te kudłacze, niestety nie wezmę bo: 1) Za daleko 2) Mój sierściuch objoł panowaniem całe mieszkanie, pól mieszkania sąsiadów i klatkę schodową i nie sądze, żeby się chciał dzielić włościami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Mutos, ja wiem o kotach co nieco :) Moze jesli masz kocicie które nei była wysterylizowana(czy jak to sie zwie) to szaleje.. ale ogołem sa spokojne :) A kuweta wali po tych kotch jak nic :/ Chyba zeby wywalac ta zawrtosc po kazdym uzyciu.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 A moze chcecie dwa poldzikie? Jesli tak, dajcie znac. Podam namiary, a wy sobie sami zlapiecie :lol: . Kot sa do bani!! :) Poza uspokajaniem nic ciekawego nie robia :) Ale widac ze to sa przyjazne kompom... To nie widziales moich. Efekty z matrixa przy nich wymiekaja. te koty chodza po scianach bez linek :lol: Piruety tez fajne kreca podczas walki :D i w pogoni za laserem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Ja zamawiam jedego, :D wyślij pocztą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Kumpel tez miał jednego kotka(samiczka). Na poczatku brechełem sie z niego jak diabli, kaskader jak diabli :) Tez nasladowczyni matrixa... :) Ale wystarczyło ze ja "pozaszywali" ;) i juz ma tygrysice.. powolna i leniwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 eee tam moj kot (szymon sie zwie :D ) wazy tyle co z 5 takich malych albo wiecej jak biega po domu to slychac jak by kon biegl ;) wspina sie na firanke i czasem zoca sie na ludzi ;) chyba by nie polubil tych malych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 hehe Arnie wez chociaz jednego :D Na spróbowanie, Jak nie polubi to wypuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Mój kot jest the best. Jak widzi psa na ulicy to wylatuje z domu i go atakuje :) ( powaga) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Mutos, ja wiem o kotach co nieco :) Moze jesli masz kocicie które nei była wysterylizowana(czy jak to sie zwie) to szaleje.. ale ogołem sa spokojne :) A kuweta wali po tych kotch jak nic :/ Chyba zeby wywalac ta zawrtosc po kazdym uzyciu.. ;) Jak kotka nie jest wysterilizowana to przechodzi tzw. ruje i można wtedy oszaleć... Ja sam wytrzymałem 3 czy 4 ruje mojego kota (a u syjamów są one niezwykle uciążliwe). A co do kuwety... Jakbyś używał kibla i nie spuszczał wody to też by śmierdziało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 No...ten jeden czarny już wydany.. :D Zostały jeszcze dwa...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...