Kyle Opublikowano 12 Lipca Zgłoś Opublikowano 12 Lipca Fajną masz obudowę ... ale nie do robienia pełnego AiO. Co byś powiedział na zmianę obudowy na Phanteks NV9, na górę wówczas dać chłodnicę od GPU, a na tył 240mm chłodnicę od CPU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_old timer Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 8 godzin temu, Kyle napisał(a): Phanteks NV9, na górę wówczas dać chłodnicę od GPU, a na tył 240mm dzięki za odpowiedź , ale ja nie chce zmieniać obudowy tylko szukam odpowiedzi konkretnie na moje pytanie. Ta Phanteks ma przednią szybę - nie wiem czy będzie bardziej przewiewna niż mój bequiet który ma przynajmniej wloty powietrza z przodu z dołu itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Lipca Zgłoś Opublikowano 13 Lipca Rozumiem. W kwestii jednak wyjaśnienia zasady działania systemu opartego o ten Phanteks - idea polega na bezpośrednim wyrzucaniu nagrzanego powietrza przez chłodnice na zewnątrz. Pole przekroju wlotu w przedniej części na prawym boku obudowy i od dołu będzie w zupełności wystarczające. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...