Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 mam ten problem od samego poczatku ale myslalem ze to wina zasilki...jednak po wymianie na Anteca problem zostal...otoz wiesa mi sie 3dm03 na poczatku Battle of Proxycon...jest LOADING, ma byc test a tu czarny obraz..co to moze byc???thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 za mocno kreciles grafe... mam tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 za mocno kreciles grafe... mam tak samo wlasnie w tym zonk ze nawet jak wszycho odkrece to tez jest zwis :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 probowales na roznych detonatorach??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 rozumiem ze grajac w cos i podczas innych benchmarkow komp jest stabilny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 wysoka temperatura nic na to nie poradzisz tez tak mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Może to być wina wysokiej temp. domontuj jakies wentyle moze coś to da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 rozumiem ze grajac w cos i podczas innych benchmarkow komp jest stabilny dokladnie...3dmark2001 przechodzi super i gry tez sie nie wieszaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 rozumiem ze grajac w cos i podczas innych benchmarkow komp jest stabilny dokladnie...3dmark2001 przechodzi super i gry tez sie nie wieszaja To moze zainstaluj najnowszego directa 9.0b Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 skoro tak sie dzieje to winny moze byc dx9.0a (warto zainstlowac dx9.0b) no i inne detonatory, przeinstaluj i sprawdz efekty wtedy jesli bedzie nadal zle, bedziemy sie martwic, ale jesli gry chodza 3dmark 2001 chodzi a 2003 nie, to znaczy ze nie jest to wina przegrzewania sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...