radarekk Opublikowano Wtorek o 11:38 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 11:38 Witam, Znajomy poprosił mnie o znalezienie laptopa - wymóg najważniejszy to przekątna od 13,6" do 14,2" z tego co sprawdzałem to w taki zarys wpasują się tylko laptopy 14". Kolejne kryterium to cena - 2600zł maksymalnie, bliżej 2500zł. Koniecznie nowy na gwarancji. Główne przeznaczenie sprzętu to codzienne przeglądanie Internetu, oraz okresowe oglądanie filmów. Gdyby zaszła potrzeba doprecyzowania jakich szczegółów proszę pisać. Dzięki za propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano Czwartek o 15:30 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 15:30 (edytowane) Szukaj czegoś na matrycy IPS (lub takiego typu, bo IPS to nazwa handlowa), raczej z matową powłoką. Moze takie coś: https://www.x-kom.pl/p/1328628-laptop-14-acer-aspire-lite-14-i5-1334u-16gb-512-win11.html (ma możliwość wsadzenia dwóch kostek RAM - więc łatwiej rozbudować RAM w przyszłości, choć przyznaję, że otwieranie dzisiejszych laptopów to jest katorga) ps. 16GB RAM dzisiaj, do "biura" wydaje się dużo, ale jak widzę jak aplikacje chcą coraz więcej i więcej, to nie wiem jak długo taka ilość do "codziennego przeglądania internetu" wystarczy 🙃- z tego powodu możliwość rozbudowy lepiej mieć, niż nie mieć Edytowane Czwartek o 15:33 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...