Skocz do zawartości
Virtus

Intensywne Minusowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Redakcjo,

jeszcze wczoraj miałem ponad 700 plusów, teraz mam 540. Czy moglibyście być tak dobrzy i zlikwidować tego typu proceder?

Byłbym też wdzięczny za informację kto tak zieje nienawiścią do mnie.

Pozdrawiam serdecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Analizując dane od dzisiaj aż do 1 października wygląda na to, że tylko jedno konto dobiło 3 ocen dla twojej osoby w ramach jednego dnia. Reszta to 2 oceny lub jedna.
Zatem skok oceny wynika z usunięcia ocen zbanowanych użytkowników i uruchomienia korekty.

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 15.12.2025 o 23:12, vlad_8011 napisał(a):

Ja mam problem z 3 natrętami minusujacymi moje konto.

Łukasz, mrugnij jeśli mam rację:

- cruise12

- marszałek (jakiś tam rok)

- matsprog

-Phenix rider

- tyrion83

To któreś z tych kont, prawda?

Trzeba być hipokrytą i zakłamanym manipulantem, żeby robić dokładnie to samo, a potem robić z siebie ofiarę. Minusujesz każdy mój wpis seryjnie, co widać jasno na screenach (czas, kolejność, brak innych reakcji), a jednocześnie płaczesz i histeryzujesz, że ktoś minusuje ciebie.To nie są „przypadki” ani „złośliwości innych”, tylko celowe, systematyczne minusowanie z twojej strony. Najpierw rozdajesz minusy za nicki jak leci, a potem odpalasz narrację o prześladowaniu. Jeszcze napisz skargę do prezydenta Karola Nawrockiego, że ktoś ci stawia minusy - poziom tej histerii dokładnie do tego pasuje. I akurat nie ja minusuje wszystkie twoje wpisy. Ale po prostu nie wierzę że można być tak zakłamanym...

Lepiej byś się zapytał czyje to zapasy NWN,Legion PL,perikorozo i inne,który mnie non stop minusują,a ciebie, RBX-a i paru innych "przypadkowo" non stop plusują

PPC.jpg

PPC2.jpg

PPC3.jpg

Edytowane przez Cruise12
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Cruise12 napisał(a):

Trzeba być hipokrytą i zakłamanym manipulantem, żeby robić dokładnie to samo, a potem robić z siebie ofiarę. Minusujesz każdy mój wpis seryjnie, co widać jasno na screenach (czas, kolejność, brak innych reakcji), a jednocześnie płaczesz i histeryzujesz, że ktoś minusuje ciebie.To nie są „przypadki” ani „złośliwości innych”, tylko celowe, systematyczne minusowanie z twojej strony. Najpierw rozdajesz minusy za nicki jak leci, a potem odpalasz narrację o prześladowaniu. Jeszcze napisz skargę do prezydenta Karola Nawrockiego, że ktoś ci stawia minusy - poziom tej histerii dokładnie do tego pasuje. I akurat nie ja minusuje wszystkie twoje wpisy. Ale po prostu nie wierzę że można być tak zakłamanym...

Lepiej byś się zapytał czyje to zapasy NWN,Legion PL,perikorozo i inne,który mnie non stop minusują,a ciebie, RBX-a i paru innych "przypadkowo" non stop plusują

PPC.jpg

PPC2.jpg

PPC3.jpg

Chyba cię jeszcze trzyma po sylwestrze. Sam przyznałes że minusujesz moje wpisy bez względu na treść ! Dodatkowo ja ci daje ostatnio plusy a nie minusy. Tak więc zarzuty 

Weź jeszcze screeny sprzed dekady wrzuć jakieś.

Oczywiście nie znasz sytuacji ale odpalasz się jak sylwestrowe fajerwerki 3 stycznia. O tym że aerofl wraca jak bumerang w kolejnych iteracjach udajesz że nie wiesz? Jakoś nie widzę żeby mnie ktoś non stop pulsował, wręcz przeciwnie.

Edytowane przez vlad_8011
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, vlad_8011 napisał(a):

Chyba cię jeszcze trzyma po sylwestrze. Sam przyznałes że minusujesz moje wpisy ! Dodatkowo ja ci daje ostatnio plusy a nie minusy.

Oczywiście nie znasz sytuacji ale odpalasz się jak sylwestrowe fajerwerki 3 stycznia 

To że sobie tak napisałem żadnych konsekwencji nie miało.Jak widac na tym się skończyło. Z żoną też 5 razy w roku się "rozwodzę". Po sylwestrze nic mnie nie trzyma,bo po pierwsze nie piję,a po drugie miałem dyżur w nowy rok.Odpaliłem się dlatego,że po prostu nie wierzę,że sam coś robiąc,szukasz innych którzy robią to tobie.

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Cruise12 napisał(a):

To że sobie tak napisałem żadnych konsekwencji nie miało.Jak widac na tym się skończyło. Z żoną też 5 razy w roku się "rozwodzę". Po sylwestrze nic mnie nie trzyma,bo po pierwsze nie piję,a po drugie miałem dyżur w nowy rok.Odpaliłem się dlatego,że po prostu nie wierzę,że sam coś robiąc,szukasz innych którzy robią to tobie.

Napisałeś i w konsekwencji automatycznie mam minusy po napisaniu komentarza - i zbiega się to dziwnym trafem z twoją obecnością akurat w tym czasie na portalu, więc sam się wkopales - a mi zarzucasz kij wie co. Ja tobie nic takiego nie robię.

W ogóle po co byś to pisał gdybyś tego nie robił?

Już pomijam to, że ktoś seryjnie przelatuje moje konto i potrafi jednego dnia po 50-100 minusów mi przybyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowieku...Nigdzie cię teraz nie zminusowałem. Nawet nie wiem gdzie teraz coś piszesz na portalu. Jak sobie coś wmówisz/wkręcisz sobie to musi tak być? Sprawdzamy czy to ja cię przed chwilą minusowałem? Na milion % to nie ja. Jakąś paranoję masz na moim punkcie?

Edytowane przez Cruise12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Cruise12 napisał(a):

Człowieku...Nigdzie cię teraz nie zminusowałem. Nawet nie wiem gdzie teraz coś piszesz na portalu. Jak sobie coś wmówisz/wkręcisz sobie to musi tak być? Sprawdzamy czy to ja cię przed chwilą minusowałem? Na milion % to nie ja.

No tak, bo wcale nie wiesz jak wejść w czyiś profil i zobaczyć historię komentarzy.... Błagam cię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Cruise12 napisał(a):

Dobra...Twoje zachowanie nie jest normalne. Jest bardzo dalekie od niego.

Moje? Nie ja się zarzekałem że będę cię minusowal bo tak, znam cię, znam twoje możliwości nie tylko z tego portalu. Świetnie idzie ci granie ofiary, ale wydałeś o sobie świadectwo już wielokrotnie i po prostu ci nie wierzę. Właśnie jak TY sobie coś wkrecisz to już tak jest, i tak jest nawet z tymi screenami co wrzuciłeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://www.purepc.pl/secret-gear-sx1-ultra-sx2-ultra-sluchawki-recenzja-test-opinia-cena#comment-1580739

Gdzie cię ktoś tu zminusował?

Albo tu

https://www.purepc.pl/top-10-najciekawszych-gier-2026-roku#comment-1580444

No na innym portalu razem z Letho też non stop minusujesz,więc?

https://www.purepc.pl/purepc-system-ocen-komentarzy-dyskusja

95% moich komentarzy zminusowałeś,dopóki się nie zorientowałeś że są widoczne oceny.

Więc co sobie wkręcam? FAKTY?

Edytowane przez Cruise12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wkrecasz sobie. Podajesz mi pojedyncze komentarze, najnowsze, ale już prawdopodobnie jak zobaczyłeś wcześniej ten wątek w którym piszemy. Starsze komentarze dostały już dość plusów co zniwelowało minusy. Dostawałem wyraźnie -3 przy każdym komentarzu przy dyskusji z tyrem, w której również stawałeś w jego obronie (a twierdzisz że jest fanatykiem i jest ci obojętny). Później na długo po tej dyskusji również, cokolwiek bym nie napisał. W dodatku ktoś wertował komentarze stare i dawał im minusy. 100 dostałem jednego dnia.

Na innym portalu co robię? Z kim? WTF? Chłopie, ty wiesz jaki my mamy rok?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, vlad_8011 napisał(a):

Wkrecasz sobie. Podajesz mi pojedyncze komentarze, najnowsze, ale już prawdopodobnie jak zobaczyłeś wcześniej ten wątek w którym piszemy. Starsze komentarze dostały już dość plusów co zniwelowało minusy. Dostawałem wyraźnie -3 przy każdym komentarzu przy dyskusji z tyrem, w której również stawałeś w jego obronie (a twierdzisz że jest fanatykiem i jest ci obojętny). Później na długo po tej dyskusji również, cokolwiek bym nie napisał. W dodatku ktoś wertował komentarze stare i dawał im minusy. 100 dostałem jednego dnia.

Na innym portalu co robię? Z kim? WTF? Chłopie, ty wiesz jaki my mamy rok?

Chłopie Tyr już 2 razy wyłapał przeze mnie bana. Kilkukrotnie pisałem mu już,żeby przestał wyzywać i obrażać ludzi. Co dodasz tym razem na to?... I zdania o nim i o tobie nie zmienię. On jest fanatykiem Nvidii,a ty RTG. Jakakolwiek polemika zbędna.

Edytowane przez Cruise12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Cruise12 napisał(a):

Chłopie Tyr już 2 razy wyłapał przeze mnie bana. Kilkukrotnie pisałem mu już,żeby przestał wyzywać i obrażać ludzi. Co dodasz tym razem na to?...

Ciekawe. Za każdym razem jak z nim piszę, bierzesz jego stronę albo przywalasz się do mnie. Nawet mu doradzales jak ma "wykończyć" oponenta w dyskusji. Nie wiem czy to co teraz piszesz ma "konsekwencje" czy znowu tak sobie piszesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, vlad_8011 napisał(a):

Ciekawe. Za każdym razem jak z nim piszę, bierzesz jego stronę albo przywalasz się do mnie. Nawet mu doradzales jak ma "wykończyć" oponenta w dyskusji. Nie wiem czy to co teraz piszesz ma "konsekwencje" czy znowu tak sobie piszesz.

Bo tyr oprócz tego że jest upierdliwym fanatykiem, nie jest idiotą,i czasem też coś normalnego/ciekawego napisze. Nie tylko do wymiotów o MFGx4 DLSS Performance i 300 fps w 4K. A "doradzałem" mu dlatego że kiedyś strasznie wkurzyło mnie nabijanie się z niego portalowej "śmietanki" ze sprzedał soundbara i karta wyszła mu taniej. NIE CIERPIĘ takich rzeczy.I należała się riposta gościowi który go wyśmiewał z innymi,a jak się okazuje sam pożyczał od kogoś PC,żeby kilka nowych gier ograć. To było zdecydowanie "śmieszniejsze". W pracy mam przesympatycznego młodego chłopaka,z 2 małych dzieci,który uwielbia grać ale musi każdą złotówkę liczyć teraz. Miałem go wyśmiewać dlatego że sobie RTX 5060Ti kupił na 36 rat,czy z nim nie rozmawiać? 

Edytowane przez Cruise12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Cruise12 napisał(a):

Bo tyr oprócz tego że jest upierdliwym fanatykiem, nie jest idiotą,i czasem też coś normalnego/ciekawego napisze. Nie tylko do wymiotów o MFGx4 DLSS Performance i 300 fps w 4K. A "doradzałem" mu dlatego że kiedyś strasznie wkurzyło mnie nabijanie się z niego portalowej "śmietanki" ze sprzedał soundbara i karta wyszła mu taniej. NIE CIERPIĘ takich rzeczy.I należała się riposta gościowi który go wyśmiewał,a jak się okazuje sam pożyczał od kogoś PC,żeby kilka nowych gier ograć. To było zdecydowanie "śmieszniejsze". W pracy mam przesympatycznego młodego chłopaka,z 2 małych dzieci,który uwielbia grać ale musi każdą złotówkę liczyć teraz. Miałem go wyśmiewać dlatego że sobie RTX 5060Ti kupił na 36 rat,czy z nim nie rozmawiać? 

To co teraz napisałeś jest sprzeczne. Nasmiewasz się jak rozumiem z RBX (bo on pożyczał sprzęt?) i mógł sobie sprawdzić jak coś działa, a nie widzisz problemu w tym, że Tyr podawał cenę z promki z soundbarem (bonem) jako regularna, twierdząc że dana karta "jest w takich pieniądzach", tyle kosztuje. To są kompletnie różne kwestie. Szczególnie że jeśli chodzi właśnie o cyferki i procenty Tyr manipuluje na potęgę zawsze zaniżając je dla AMD i zawyżając dla NVIDIA. Złapałem go za rękę wielokrotnie.

Do tego nie wiem czy widziałeś (wątpię że nie), że Tyr podał stawkę jaka zarabiają w NVIDIA, zapytany ile mu płacą za komentarze. Można się domyśleć co miał na myśli, ale jest to dość oczywiste. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie. Niw wpadło mi w oczy że podawał stawkę jaką zarabia w Nv za pisanie komentarzy. Możesz zalinkować. To by świadczyło że jak Nv bawi się w coś takiego to jest firemką garażową,a nie molochem monopolistą. Wkurzyło mnie to i pisałem o tym,że na portalu są pracownicy AMD PL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Cruise12 napisał(a):

Nie. Niw wpadło mi w oczy że podawał stawkę jaką zarabia w Nv za pisanie komentarzy. Możesz zalinkować. To by świadczyło że jak Nv bawi się w coś takiego to jest firemką garażową,a nie molochem monopolistą. Wkurzyło mnie to i pisałem o tym,że na portalu są pracownicy AMD PL.

Będę na kompie, jak ogarnę chaupe to wkleje. Przypomnij mi wieczorem jakbym zapomniał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, vlad_8011 napisał(a):

Ale to jest mediana...To wynagrodzenie w Nvidii nie dotyczy „klepania komentarzy”, tylko obejmuje inżynierów, architektów, specjalistów AI, hardware, software. Bądźmy poważni. Chyba nie myślałeś naprawdę że Nv płaci komukolwiek ponad 80 tysięcy PLN za pisanie komentarzy. Zrobiłem mały rekonesans i już nikt prawie za komentarze nie płaci. Nie takie molochy. Jak chcesz podkopać np: innego lekarza,ten zapłaci ci od złotówki do trzech za komentarz. Wychodzi na to że Tyr robi to po prostu hobbystycznie,jako jakąś swoją prywatną misję/krucjatę.

Po drugie wyżej odpowiedź Sevarda - "Za tyle mogę robić z siebie debila." Co ten wpis z takim określeniem robi tam nadal - nie mam pojęcia...

Edytowane przez Cruise12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Cruise12 napisał(a):

Ale to jest mediana...To wynagrodzenie w Nvidii nie dotyczy „klepania komentarzy”, tylko obejmuje inżynierów, architektów, specjalistów AI, hardware, software. Bądźmy poważni. Chyba nie myślałeś naprawdę że Nv płaci komukolwiek ponad 80 tysięcy PLN za pisanie komentarzy. Zrobiłem mały rekonesans i już nikt prawie za komentarze nie płaci. Nie takie molochy. Jak chcesz podkopać np: innego lekarza,ten zapłaci ci od złotówki do trzech za komentarz. Wychodzi na to że Tyr robi to po prostu hobbystycznie,jako jakąś swoją prywatną misję/krucjatę.

Po drugie wyżej odpowiedź Sevarda - "Za tyle mogę robić z siebie debila." Co ten wpis z takim określeniem robi tam nadal - nie mam pojęcia...

Nie mógł przecież napisać wprost "tak płacą mi tyle i tyle". Nie zaprzeczył tylko wspomniał o medianie nie bez powodu. Razem z tym co napisał wyżej, wprost przyznał się do bycia (jak on sam to określa) "naganiaczem", a za darmo tego nikt nie robi. Patrząc w jakich godzinach pisze posty, to wychodzi, że zamiast korzystać z karty - grać, on w zasadzie głównie klepie komentarze. 

Wpis Sevarda jest w punkt, bo to co tyrion wypisuje chwilami zakrawa nie tyle o fanatyzm, ale za wszelką cenę dowieźć że ma rację, zmienia źródła, znajduje cokolwiek co by pasowało pod jego wypowiedź. Jak wspomniałem, zawsze zaniża procenty i cyferki dla AMD, zawyża dla Nvidii. Wszelkim wpadkom zielonych zaprzecza, wszelkie wpadki AMD wyolbrzymia. To nie jest przypadek czy brak pamięci, on to robi celowo. Znam doskonale te zagrywki bo o zgrozo syn kolegi z pracy w ten sposób dorabiał. I takie działy ma i AMD i Nvidia, nawet Intel. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, vlad_8011 napisał(a):

Nie mógł przecież napisać wprost "tak płacą mi tyle i tyle". Nie zaprzeczył tylko wspomniał o medianie nie bez powodu. Razem z tym co napisał wyżej, wprost przyznał się do bycia (jak on sam to określa) "naganiaczem", a za darmo tego nikt nie robi. Patrząc w jakich godzinach pisze posty, to wychodzi, że zamiast korzystać z karty - grać, on w zasadzie głównie klepie komentarze. 

Wpis Sevarda jest w punkt, bo to co tyrion wypisuje chwilami zakrawa nie tyle o fanatyzm, ale za wszelką cenę dowieźć że ma rację, zmienia źródła, znajduje cokolwiek co by pasowało pod jego wypowiedź. Jak wspomniałem, zawsze zaniża procenty i cyferki dla AMD, zawyża dla Nvidii. Wszelkim wpadkom zielonych zaprzecza, wszelkie wpadki AMD wyolbrzymia. To nie jest przypadek czy brak pamięci, on to robi celowo. Znam doskonale te zagrywki bo o zgrozo syn kolegi z pracy w ten sposób dorabiał. I takie działy ma i AMD i Nvidia, nawet Intel. 

Wpis Sevarda powinien być natychmiast usuniety, a on powinien dostać bana. Nikt nie ma tutaj prawa nazywać kogokolwiek debilem. Możesz rozwinąć w jaki sposób został zrekrutowany syn kolegi? Mniejsza o firmę. A z ciekawości kiedyś w wolnym czasie "zaoferuję" swoje "usługi" PL oddziałom i globalnym AMD,Intela i Nv. Na 99,99% myślę że nic mi nie odpiszą,bo raczej będą się bali że ujawnię konwersację na Reddit i innych. Prosto z ulicy też nik nie wchodzi i nie mówi "Chcę pisać dla was komentarze za kasę". Dlatego jestem bardzo ciekawy procesu  rzekomej rekrutacji syna twojego kolegi.

Edytowane przez Cruise12

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Cruise12 napisał(a):

Wpis Sevarda powinien być natychmiast usuniety, a on powinien dostać bana. Nikt nie ma tutaj prawa nazywać kogokolwiek debilem. Możesz rozwinąć w jaki sposób został zrekrutowany syn kolegi? Mniejsza o firmę. A z ciekawości kiedyś w wolnym czasie "zaoferuję" swoje "usługi" PL oddziałom i globalnym AMD,Intela i Nv. Na 99,99% myślę że nic mi nie odpiszą,bo raczej będą się bali że ujawnię konwersację na Reddit i innych. Prosto z ulicy też nik nie wchodzi i nie mówi "Chcę pisać dla was komentarze za kasę". Dlatego jestem bardzo ciekawy procesu  rzekomej rekrutacji syna twojego kolegi.

Sevard nie napisał że Tyr jest debilem - to jest zasadnicza różnica. Napisał że za tyle też mógłby z siebie robić debila. Robić z siebie X nie jest równoznaczne z byciem X.

Nie wiem jak został zrekrutowany syn kolegi. Zapewne możesz się podczepić pod dział marketingowy i jak nie masz doświadczenia ale masz social media (konta), konta na portalach, forach to możesz w ten sposób dorobić. A to czy coś ujawnisz załatwia się odpowiednią umowa, jak w każdej branży, z resztą kto by się chciał ujawniać? To by oznaczało wyrok w sieci i brak wiarygodności. Nowe konta, nowe Nicki, ale przyzwyczajenia są nadal takie same - prędzej czy później ktoś cię skojarzy.

https://www.nvidia.com/en-us/about-nvidia/careers/how-we-hire/#nv-accordion-a0526d817c-item-fa1a3ad1cb

https://nvidia.eightfold.ai/careers/join

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, vlad_8011 napisał(a):

Sevard nie napisał że Tyr jest debilem - to jest zasadnicza różnica. Napisał że za tyle też mógłby z siebie robić debila. Robić z siebie X nie jest równoznaczne z byciem X.

Nie wiem jak został zrekrutowany syn kolegi. Zapewne możesz się podczepić pod dział marketingowy i jak nie masz doświadczenia ale masz social media (konta), konta na portalach, forach to możesz w ten sposób dorobić. A to czy coś ujawnisz załatwia się odpowiednią umowa, jak w każdej branży, z resztą kto by się chciał ujawniać? To by oznaczało wyrok w sieci i brak wiarygodności. Nowe konta, nowe Nicki, ale przyzwyczajenia są nadal takie same - prędzej czy później ktoś cię skojarzy.

https://www.nvidia.com/en-us/about-nvidia/careers/how-we-hire/#nv-accordion-a0526d817c-item-fa1a3ad1cb

Pewnie czytasz moją rozmowę z tyrem na portalu. Naprawdę głeboko poszukałem i na 99.99% mimo że Tyr bardzo by chciał, to komentarze na portalu są czymś co korpo nie interesuje w ogóle. Mają lepsze i potężniejsze narzędzia do "odpowiedniego" reklamowania swoich produktów. Podtrzymuję tezę że to fanatyk ze swoją samozwańczą misją/krucjatą. Zresztą moją wymianę z nim i wpisy możesz poczytać. To jest wypisz wymaluj drugi "misza2", tylko tyrion prawdopodobnie sam ze sobą jeszcze nie pisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Cruise12 napisał(a):

Pewnie czytasz moją rozmowę z tyrem na portalu. Naprawdę głeboko poszukałem i na 99.99% mimo że Tyr bardzo by chciał, to komentarze na portalu są czymś co korpo nie interesuje w ogóle. Mają lepsze i potężniejsze narzędzia do "odpowiedniego" reklamowania swoich produktów. Podtrzymuję tezę że to fanatyk ze swoją samozwańczą misją/krucjatą. Zresztą moją wymianę z nim i wpisy możesz poczytać. To jest wypisz wymaluj drugi "misza2", tylko tyrion prawdopodobnie sam ze sobą jeszcze nie pisze.

Tyle że on na PPC powtarza jedno i to samo, to nie jest normalne. Sam napisał, że wciska ludziom konkretny produkt. Do tego był bardzo aktywny na pepperze, gdzie również robił to samo.

Przynajmniej tam go znalazłem przypadkowo, a nie zajrzę przecież wszędzie.

I właśnie sprawdziłem waszą dyskusję - nie zaprzeczył, tylko stosuje wymijające odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, vlad_8011 napisał(a):

Tyle że on na PPC powtarza jedno i to samo, to nie jest normalne. Sam napisał, że wciska ludziom konkretny produkt. Do tego był bardzo aktywny na pepperze, gdzie również robił to samo.

Przynajmniej tam go znalazłem przypadkowo, a nie zajrzę przecież wszędzie.

Absolutnie nie będę negował że tak nie jest,bo jest i to jest fakt. Ale czy on jedyny tak robi?...Naprawdę musiałbyś wyjść trochę ponad wszystko i chłodniejszym/trzeźwiejszym okiem popatrzyć na pewne rzeczy, i pewne osoby. Przecież Norghul robi identycznie to samo, tylko trochę innaczej. Mniej to się rzuca w oczy ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi