Tonic Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Jak klikam na Szukaj (po wpisaniu hasla) to sie nie chce ruszyc, w ogole, odswiezam,wylaczam przegladarke itp i nijak. Co sie dzieje? Otwieranie dzialow,pisanie postow,czytanie itp dziala normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Jak klikam na Szukaj (po wpisaniu hasla) to sie nie chce ruszyc, w ogole, odswiezam,wylaczam przegladarke itp i nijak. Co sie dzieje? Otwieranie dzialow,pisanie postow,czytanie itp dziala normalnie Hmmm..... Moze to dziwne, ale mi dziala 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Hmmm..... Moze to dziwne, ale mi dziala 8O Ech dziś znów to samo,a reszta dobrze się sprawuje :? Potrzebuję informacji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Jak klikam na Szukaj (po wpisaniu hasla) to sie nie chce ruszyc, w ogole, odswiezam,wylaczam przegladarke itp i nijak. Co sie dzieje? Otwieranie dzialow,pisanie postow,czytanie itp dziala normalnie Hmmm..... Moze to dziwne, ale mi dziala To rzeczywiście dziwne, bo mi nie działa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djh Opublikowano 3 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2003 a ja wogole nie mam opcji szukaj, nie wiem co jest u kolesia jest a u mnie nie ma, moze mam nie wlaczone cos w IE 6.0 poradzcie cos pozdrowionka i dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 a ja wogole nie mam opcji szukaj, nie wiem co jest u kolesia jest a u mnie nie ma, moze mam nie wlaczone cos w IE 6.0 poradzcie cos pozdrowionka i dzieki :arrow: djh - chodzi Ci o opcje szukaj na forum? raczej jest to niemozliwe, zebys takiej opcji nie mial (chociaz w polsce wszystko jest mozliwe ;)). pewnie chodzi Ci o opcje szukaj w przegladarce IE? kliknij widok -> paski narzedzi -> dostosuj i tam wybierz 'szukaj' lub 'wyszukaj' i kliknij dodaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2003 jak komus ZNIKNELA opcja szukaj, to jest ona tutaj: http://forum.purepc.pl/search.php :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 a moze to sa jakies przejsciowe problemy z ktoras ze spersonalizowanych "wersji kolorystycznych" forum? np w tej czarnej nie bylo ostatnio opcji wyszukiwania w samych tytulach ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 wlasnie:( na czarnym nie ma opcji szukania w tytulach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2003 W końcu beta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...