cdar Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu Cześć. Proszę o pomoc w doborze części do cichego kompa. Celuję w 9800X3d i 9070 XT. Obecnie posiadam zasilacz Pure Power 11 FM 850W 80 Plus Gold. Obecna lista: be quiet! Shadow Base 800 be quiet! Pure Loop 3 360mm ASUS TUF GAMING B650-E WIFI Mam problem z wyborem cichego 9070 XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu Za 10K masz zestaw z 5070 TI wraz z nowym PSU w wyciszonej obudowie https://proline.pl/l/c6c7a62c 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silwerek Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Opublikowano 13 godzin temu za 9,2k masz zestaw z 5070 Ti ale z 9800X3D (licząc bez zasilacza), dobierz do tego obudowę https://www.purepc.pl/polecane-zestawy-komputerowe-do-gier-czerwiec-2026?page=0,18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Karta z głośnym chłodzeniem to samo cooler CPU, płyta na starym chipsecie. Nie wiem co to ma tu wnieść 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sad.dam Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Miałem tego PNY i ~2000rpm bez UV w CP2077, nie polecam jeśli ktoś szuka cichej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cdar Opublikowano 12 godzin temu Zgłoś Opublikowano 12 godzin temu Przepraszam, że wprowadziłem w błąd z tym 10k. Chciałbym zostać przy 9070 xt. Czy Antec Flux SE będzie cichszy i lepiej chłodził niż be quiet! Shadow Base 800? 19 minutes ago, Dikson said: Karta z głośnym chłodzeniem to samo cooler CPU, płyta na starym chipsecie. Nie wiem co to ma tu wnieść Wg testów nie ma różnicy w osiągach. Nowe chipsety dodają usb 4, wifi 7, pcie 5.0 z których i tak nie będę korzystał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dikson Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Opublikowano 11 godzin temu Tu nie chodzi o osiągi tylko o działanie samego 9800X na B650, nie wiesz z jakim biosem dostaniesz tą płytę. W Antecu masz 5 wentyli, do Shadow base 800 trzeba dokupić przynajmniej jeden na front a to podnosi cenę która i tak jest wyższa. Z cichych 9070XT za 3100 masz Asrock Taichi i za 3150 PowerColor Hellhound. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...