placio Opublikowano 20 godzin temu Zgłoś Opublikowano 20 godzin temu Witam Chciałbym upgrade'ować moją obecną kartę czyli GTX 1050TI (tak wiem...) Zestaw, który aktualnie posiadam. MSI A620M-E Ryzen 7500f 32 GB Venom DDR 5 6000 mhz Deepcool PK650D 650w bronze Co do tego zestawu? Propozycje ponad budżet o 100-150 zł jeżeli wydajnościowo będzie to duży skok również poproszę. W grę wchodzą tylko używki. Pytanie czego szukać, o ile jaka karta będzie lepsza/gorsza w jakim budżecie (jakość/cena) Prosiłbym o pomoc, z góry dziękuję 🙂 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Opublikowano 9 godzin temu RTX 3060 12GB ? Na Alledrogo są w okolicach 1100zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
placio Opublikowano 7 godzin temu Zgłoś Opublikowano 7 godzin temu Czy rx 6700xt nie bedzie w tej cenie lepszym wyborem? Poczytałem i ta seria rx podobno spoko? Tez bodajze 12 GB mozna dorwać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User2 Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Nowego RX 9060 8GB, nowego RTX 5060 8GB ewentualnie jak brzydzisz się 8GB kartami to Arc B580 12GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amoros Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu 1 godzinę temu, placio napisał(a): Czy rx 6700xt nie bedzie w tej cenie lepszym wyborem? Poczytałem i ta seria rx podobno spoko? Tez bodajze 12 GB mozna dorwać. Będzie wydajniejszy, również będzie większy pobór energii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerg7 Opublikowano 4 godziny temu Zgłoś Opublikowano 4 godziny temu https://www.olx.pl/d/oferta/karta-graficzna-radeon-7800xt-CID99-ID1aWjL9.html?isPreviewActive=0&search_reason=search|organic&sliderIndex=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
placio Opublikowano 3 godziny temu Zgłoś Opublikowano 3 godziny temu Znalazłem ofertę na allegro 6700xt 12gb sapphire za 550 zl. Wydaje mi sie, ze jakosc/cena nie do przebicia. Udziela gwarancji rozruchowej, zakup przez allegro + 14 dni na zwrot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pzgr. 39 Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) RX 6700 XT to dobra karta, ale wiadomo, kupując Radeona rezygnuje się z bajerów, które dla niektórych są bardzo przydatne np. lepszy upscaling. B580 ma też MFG, którego u Nvidii w tym budżecie próżno szukać. Natomiast, jeśli te aspekty nie są ważne, to Radeon RX 6700 XT za 550 zł jest świetnym wyborem, szczególnie w tej cenie. Edytowane 2 godziny temu przez Pzgr. 39 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...