tomasz Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Jak w temacie. Mam kartę graficzną GF2Ti z TV-out. Co muszę mieć (jaki sprzęt) abym mógł odbierać kanały telewizyjne przez komputer? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 tuner tv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Czy do tego tunera Tv należy podłączyć antenę czy sygnał ma iść z dekodera? Jaki tuner kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2003 podlaczyc antene zalezy ile chcesz na niego wydac http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=209:all Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Technotrend PCI Sky Star lub SkyStar2, kawałek talerza z kablem i masz super obraz i super dźwięk. Można złapać też inną kartę (np. Pinnecle albo innego producenta) i też powinno być OK. Jednak Sky-Star-1 cieszy się największym uznaniem. Kosztuje sporo. Jak cię nie stać (ok 1000 zł) to zjedx na taniego Sky-1. Karta DVB. Absolutnie karta TV !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Nie wiem, moze sie ktos na mnie obrazi ze sobie zartuje wiec prosze mi wybaczyc.... Pytanie: - Co zrobic any odbierac telewizje na komputerze? - To proste - nalezy umiescic telewizor na komputerze, czy nie mam racji :?: Wowczas bedziemy ogladac telewizje na komputerze :roll: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas13 Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Technotrend PCI Sky Star lub SkyStar2, kawałek talerza z kablem i masz super obraz i super dźwięk. Można złapać też inną kartę (np. Pinnecle albo innego producenta) i też powinno być OK. Jednak Sky-Star-1 cieszy się największym uznaniem. Kosztuje sporo. Jak cię nie stać (ok 1000 zł) to zjedx na taniego Sky-1. Karta DVB. Absolutnie karta TV !!!! Nie ok. 1000 a 600-800 PLN. Zdazaja sie nawet oferty w granicach 450 PLN. Cena Skystar 2 to z kolei 250- 350 PLN. Oczywiscie do tego trzeba by doliczyc koszt anteny o ile sie jeszcze takiej nie posiada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Czy do tego tunera Tv należy podłączyć antenę czy sygnał ma iść z dekodera? Jaki tuner kupić?Polecam AVer TV Go FM. cen szukaj sam, zalezy gdzie mieszkasz i jakie masz sklepy w okolicy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 No dobrze. Jeśli kupię którąkolwiek kartę to ona będzie ważna bezterminowo? I jakie programy telewizyjne można oglądać posiadając takowe karty do tunera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 mam jakis tuner prolinka (niepamietam symbolu) obsluguje pal secam i costam jeszcze ma dzwiek stereo radio i par innych dupereli moge ogladac wszystko co mi kablowka daje (poza kanalami kodwanymi ;) )i sadze ze karta bedzie wazna do puki sie system TV nie zmieni na jakis nowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 POLECAM AVER MEDIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Mozesz tez postawic na biurku zamiast monitora telewizor-to jest najpewniejsza metoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 20 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2003 - Na tunerze mozna obierac kanaly takie jak masz w TV (kablowka, antena, satelita itp.), a jesli sa zakodowane to sa "specjalne" programy ;) - Wazna bezterminowo - Kupuj karte na chipsecie Conexant, a nie philips Poczytaj, troche juz ma ten artykul ale zawsze cos jak sie nie wie nic o tunerach: http://www.chip.pl/arts/archiwum/n/article...lear_41269.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...