Matty64829 Opublikowano Sobota o 19:54 Zgłoś Opublikowano Sobota o 19:54 Dobry wieczór dziś oko godzinę temu niewielka ilość wody dostała się do mojego komputera od góry mam rtx 5060 ti intel core i5 12600KF i odrazu odpiąłem zasilanie zdjąłem szybkę i teraz komputer się suszy zamierzam jutro oko 20 spróbować odpalić komputer czy to dobry pomysł ? Większą plama wyschła w oko 20 minut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano Sobota o 21:07 Zgłoś Opublikowano Sobota o 21:07 Uff na pewno poprawnie nie uruchamiać na mokro. Rano /w po południu pod radiatorem chipsetu może zostać wilgoć. Wszystko zdemontuj, na pająka uruchom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmaster027 Opublikowano Sobota o 21:26 Zgłoś Opublikowano Sobota o 21:26 Godzinę temu, Matty64829 napisał(a): Dobry wieczór dziś oko godzinę temu niewielka ilość wody dostała się do mojego komputera od góry mam rtx 5060 ti intel core i5 12600KF i odrazu odpiąłem zasilanie zdjąłem szybkę i teraz komputer się suszy zamierzam jutro oko 20 spróbować odpalić komputer czy to dobry pomysł ? Większą plama wyschła w oko 20 minut. Niekoniecznie. Powierzchownie moze sie wydawac suchy, ale w srodku moze byc wilgoc, w niektorych trudno dostepnych miejscach. To jest loteria. Po tygodniu to raczej powinno byc ok, lub jak bys mial jakies pomieszczenie z gorącym nadmuchem. Albo jak leven powiedzial. Rozebrac czesci i zostawic w suchym pomieszczeniu na dłużej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matty64829 Opublikowano Sobota o 21:51 Zgłoś Opublikowano Sobota o 21:51 24 minuty temu, maxmaster027 napisał(a): Niekoniecznie. Powierzchownie moze sie wydawac suchy, ale w srodku moze byc wilgoc, w niektorych trudno dostepnych miejscach. To jest loteria. Po tygodniu to raczej powinno byc ok, lub jak bys mial jakies pomieszczenie z gorącym nadmuchem. Albo jak leven powiedzial. Rozebrac czesci i zostawic w suchym pomieszczeniu na dłużej. A czym by groziło jak bym odpalił jutro bo pilnie potrzebuje komputera do pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...