Sklimas Opublikowano 17 Września Zgłoś Opublikowano 17 Września (edytowane) Miałem "na oku" laserówkę Brother HL-L8240CDW (1620 - 1650 zł), ale nie wiem, czy nie lepiej będzie kupić atramentówkę w cenie około 1000 zł. Drukuję 500 do 800 stron miesięcznie, w tym około 100 do 150 stron w kolorze. Na "Kozaku" znalazłem Brother InkBenefit Plus DCP-T735DW i wygląda na to, że drukowanie wychodzi tak tanio, że chyba nie ma sensu kupować laserówki. Nie wiem, czy dobrze liczę - komplet tuszów 130 zł wystarcza na 7500 stron! W moim przypadku to około 1 roku drukowania - prawie "za darmo". Czy ktoś może używa tej drukarki i może ją polecić? A może jakiś inny model atramentówki, np. tańszy bez skanera - o ile takie są? Edytowane 17 Września przez Sklimas uzupełnienie informacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 18 Września Zgłoś Opublikowano 18 Września Dobrze kombinujesz. Do takiego regularnego drukowania, taka atramentówka z nalewanymi pojemnikami będzie idealna. Tania kolorowa laserówka ma sens tylko, jeśli drukujesz rzadko, nieregularnie i generalnie bardzo mało. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sklimas Opublikowano 18 Września Zgłoś Opublikowano 18 Września 1 godzinę temu, Kyle napisał(a): Dobrze kombinujesz. Do takiego regularnego drukowania, taka atramentówka z nalewanymi pojemnikami będzie idealna. Tania kolorowa laserówka ma sens tylko, jeśli drukujesz rzadko, nieregularnie i generalnie bardzo mało. Dzięki Kyle za rzeczową odpowiedź. Drukarka zamówiona😀 Temat zamknięty. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...