Skocz do zawartości
[yarazz]

ekekek:>>

Rekomendowane odpowiedzi

Podobać się skrypt dłużny: Jesteśmy w ten przebieg od tłumaczący nasz tkanina urządzenia wzywające do telefonu, przy pomocy tłumaczenie oprogramowanie pod kątem ten pierwszy projekt. Tych przetłumaczony tkanina urządzenia wzywające do telefonu mają być przeprowadzić korektę rezygnować dwa tygodnie. W międzyczasie , my dziękuję za twój cierpliwość rezygnować tych pierwszy-projekt przekłady. Zapamiętać jeśli masz wszelki pytania albo wątpi, możesz radzić się ten Język angielski-język rozcinanie od nasz tkanina umiejscowienie, rozporządzalny przy

A po polsku ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My puszka metalowa zapewnić wszystko ten ziemia usługi ty mogą potrzebować u twój drobne kroki, z przylot wobec odlot.

Ktoś mi powie, o co chodzi z tą puszką? Trochę znam francuski, ale za żuja nie mogę się domyśleć, o co biega 8O 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

My puszka metalowa zapewnić wszystko ten ziemia usługi ty mogą potrzebować u twój drobne kroki, z przylot wobec odlot.

Ktoś mi powie, o co chodzi z tą puszką? Trochę znam francuski, ale za żuja nie mogę się domyśleć, o co biega 8O 8O 8O

zaloze sie, ze ta "puszka metalowa" to doslowne tlumaczenie z angielskiego slowa "can" (ale sprawdzac mi sie nie chce :wink: )

Ich program nie potrafi wylapywac jeszcze o jaki wyraz chodzi w danym zdaniu, i bierze piewsze-lepsze tlumaczenie. Stad te wszystkie kwiatki.

Ale bardziej mi sie podoba tlumaczenie "web" jako "tkanina" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi