Bouli Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Witam. Pisze już na forum TWEAK od jakiegoś czasu (może z dwa latka). Dzisiaj musiałem zalogować się na nowo, bo moje konto wcieła amba. Witam więc ponownie wszystkich :) i mam nadzieje że moje nowe konto nie zostanie usunięte :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Ogólnie nie przeskrobałeś czegoś? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Tak z niczego zniknelo???? Napisz moze do Marco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bouli Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 no co ty nic!!! wpisałem login hasło i tu nic, nie mam mnie :( Znalazłem post w którym oststnio pisałem i jestem tam jako gość :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Hmm... a zgodziłeś się z regulaminem wysyłanym na maila? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Hmm... a zgodziłeś się z regulaminem wysyłanym na maila? Albo moze nie zgodziles sie na dostawanie maili z Tweaka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bouli Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 no i pewnie to było powodem usunięcia kąta. Adres który podałem perzy rejestracji już nie istnieje, a ja nie podałem aktualnego. Pewnie tweak coś rozsyłał a ja nie odpowiedziałem :( Dzięki za zainteresowanie i za pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2003 From: M***** Bulek <bouli@p****.pl> Witam Prosze o usuniecie moego konta gdyz nie rejestrowalem sie na forum tweak.pl. Byc moze ktos wczesniej posiadal moj adres i sie zarejestrowal albo ktos wpisal nie swoj adres email. pozdrawiam -------------- OBOWIAZKIEM uzytkownika jest podawanie aktualnego i prawdziwego adresu e-mail w profilu. Taki mail dostalem od osoby korzystajacej z konta zarejestrowanego na ten email i nie mialem powodow zeby nie uwierzyc w taka prosbe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bouli Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2003 Taki jest początek rejestracji w TWEAK ...... Administratorzy i moderatorzy podejmą starania mające na celu usuwanie wszelkich uznawanych za obraźliwe materiałów jak najszybciej, jednakże nie jest możliwe ...bla bla bla.....Skrypt tego forum wykorzystuje cookies do przechowywania informacji na twoim komputerze. Te cookies nie zawierają żadnych informacji, które podałeś i służą jedynie ułatwieniu korzystania z forum. Adres email jest wykorzystywany jedynie dla potwierdzenia podanych informacji oraz hasła (i dla przesłania nowego hasła, gdybyś zapomniał stare). Klikając odnośnik Rejestracja na dole zgadzasz się na te warunki. Pamietaj że jak rejestrowałem się dwa lata temu adres bouli@p***.pl był mój!!! Podałem prawdziwy adres, a błąd jaki popełniłem to to że nie podałem nowego po zmianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...