Skocz do zawartości
Bouli

Zaś początkujący.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Pisze już na forum TWEAK od jakiegoś czasu (może z dwa latka). Dzisiaj musiałem zalogować się na nowo, bo moje konto wcieła amba. Witam więc ponownie wszystkich :) i mam nadzieje że moje nowe konto nie zostanie usunięte :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i pewnie to było powodem usunięcia kąta. Adres który podałem perzy rejestracji już nie istnieje, a ja nie podałem aktualnego. Pewnie tweak coś rozsyłał a ja nie odpowiedziałem :( Dzięki za zainteresowanie i za pomoc.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

From: M***** Bulek <bouli@p****.pl>

Witam

Prosze o usuniecie moego konta gdyz nie rejestrowalem sie na forum tweak.pl.

Byc moze ktos wczesniej posiadal moj adres i sie zarejestrowal albo ktos

wpisal nie swoj adres email.

pozdrawiam

--------------

OBOWIAZKIEM uzytkownika jest podawanie aktualnego i prawdziwego adresu e-mail w profilu. Taki mail dostalem od osoby korzystajacej z konta zarejestrowanego na ten email i nie mialem powodow zeby nie uwierzyc w taka prosbe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taki jest początek rejestracji w TWEAK ......

Administratorzy i moderatorzy podejmą starania mające na celu usuwanie wszelkich uznawanych za obraźliwe materiałów jak najszybciej, jednakże nie jest możliwe ...bla bla bla.....Skrypt tego forum wykorzystuje cookies do przechowywania informacji na twoim komputerze. Te cookies nie zawierają żadnych informacji, które podałeś i służą jedynie ułatwieniu korzystania z forum. Adres email jest wykorzystywany jedynie dla potwierdzenia podanych informacji oraz hasła (i dla przesłania nowego hasła, gdybyś zapomniał stare).

Klikając odnośnik Rejestracja na dole zgadzasz się na te warunki.

Pamietaj że jak rejestrowałem się dwa lata temu adres bouli@p***.pl był mój!!! Podałem prawdziwy adres, a błąd jaki popełniłem to to że nie podałem nowego po zmianie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi