tomekaa Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 jak zrobić żeby forum mi sie odświeżało tzn, jak wchodze teraz na forum musze kliknąć odswież zeby pokazały mi sie nowe posty, co trzeba zmienić żeby robiło się to automatycznie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Jezeli masz opere to bierzesz prawym przyciskiem i masz "Odswiezaj automatycznie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 mam ie 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 To masz problem ;] Polecam operę lub mozilkę (chyba też miała taką opcję) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 No wlasnie IE nie ma takie funkcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 W Ie powinno pomóc> Opcje internetowe>Ogólne>tytmczasowe pliki internetowe>ustawienia>sprawcz czy są nowsze wersje przechwywanych stron>przy kazdej wizycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...