mikaelus Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Sorry, ale to się nie nadaje na chłodzenie tylko właśnie TU :D Czy ktoś mi może powiedzieć jak oni testowali te coolerki na tym biednym AXP1800+ Palomino, że mieli temp. na np. V11 pow. 60C, a na innych nawet pow. 70?!?! 8O Nie doczytałem się (czytałem tylko na stojąco w sklepie ;)), żeby go kręcili, a jeśli nawet to przecież to są jakieś chore wyniki. Aaa i zobaczcie sobie testy zestawów WC :D Miejsce CPC jest niezwykle ciekawe :D Właściwie to ja nie wiem z czego się tu cieszę :? Przecież to żałość bierze jak się na to patrzy - ile ludzi kupuje takie gazety, a potem idzie na zakupy... ://// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 dlatego sie nie kupuje polskich gazet ps.jak testowali kiedys w chipie coolery i coppershimy TT to od coolerów nie odkleili tych gumopodobnych glutów i nie zdjeli folii z shima (przykładów mozna mnozyc bez liku) chetnie bym widział tu na forum kilku tych imbecylków-testerów z chipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 MOZE KTOS MA CHIPA I ZESKANUJE??? JAK NIE MA SERWERA, TO NIECH MI NA MAILA PODESLE, TO WRZUCE................ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Bruce co Ty tak z tym capesem? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 EHHH...SORRY :D kur** znowu :) nie wiem..... tak mi sie wciska :D siakos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Testowali je w Egipcie :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 przegladalem ten test i jedyne co mi sie nasowa po tescie coolerow to :lol: a po tescie WC :lol: :lol: :lol: i ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 nie czytalem jeszcze, musze sie przejsc do empika ;) ot: jakos ostatnio, tez w chipie pisali o moddingu, kilka byle jakich informacji. na koniec pokazali mega super obudowe autora... buda z firmowa plexa i kolorowe kable ide, to wszystko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 nie czytalem jeszcze, musze sie przejsc do empika ;) ot: jakos ostatnio, tez w chipie pisali o moddingu, kilka byle jakich informacji. na koniec pokazali mega super obudowe autora... buda z firmowa plexa i kolorowe kable ide, to wszystko :P tak właśnie wygląda polskie wydanie Chipa - dlatego nie kupuje i nie czytam - bo potem przez 2tyg lecze ból brzucha od śmiechu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 looknijcie na chlodzenie tam napisalem o tym tescie a co do coolerkow to pasta chba nie posmarowali bo v11 ma 34*C na radiatorze a 60 na procku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Ja mam Chipa - kto ma skaner???? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 bruce to wrzuci jak tylko da mi email byli tacy mili ze wrzucili test na cd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 arni a celerona nie warto kupić taki coło 1ghz pójdzie ci na płycie z przejsciówką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Ja mam Chipa - kto ma skaner???? :lol: :lol:Buahaha :D :lol: Dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ja mam Chipa - kto ma skaner???? :lol: :lol: Sid, napiszny o tym na bravo ;) :D :lol: :D :lol: :D :lol: :lol: (tylko sid bedzie wiedział o co chodzi ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Juz kiedys pisalem o tym tescie coolerkow we wrzesniowym Chipie przy okazji innego tematu. V11 - 70dB, 63C :?: , skad oni to wzieli, tym bardziej, ze Palomino 2000+, ktorego uzywali ma 65W. Tak przynajmniej napisali. 63C to ja mam w Prime95 na 1700obr/min. na Duronie 1300 ale test zestawow (blokow wodnych) wymiata. :lol: Szkoda, ze nas nie poprosili o zrobienie fachowego artykulu. Wyszlo by o wiele lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Sorry, ale to się nie nadaje na chłodzenie tylko właśnie TU :D Czy ktoś mi może powiedzieć jak oni testowali te coolerki na tym biednym AXP1800+ Palomino, że mieli temp. na np. V11 pow. 60C, a na innych nawet pow. 70?!?! 8O Nie doczytałem się (czytałem tylko na stojąco w sklepie ;)), żeby go kręcili, a jeśli nawet to przecież to są jakieś chore wyniki. Aaa i zobaczcie sobie testy zestawów WC :D Miejsce CPC jest niezwykle ciekawe :D Właściwie to ja nie wiem z czego się tu cieszę :? Przecież to żałość bierze jak się na to patrzy - ile ludzi kupuje takie gazety, a potem idzie na zakupy... ://// Najlepsz jest reklama C_C w Chipie obok testow WC. "UCISZ SWOJ KOMPUTER NA ZAWSZE" :lol: :lol: :lol: Ciekawe czym :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Sorry, ale to się nie nadaje na chłodzenie tylko właśnie TU :D Czy ktoś mi może powiedzieć jak oni testowali te coolerki na tym biednym AXP1800+ Palomino, że mieli temp. na np. V11 pow. 60C, a na innych nawet pow. 70?!?! 8O Nie doczytałem się (czytałem tylko na stojąco w sklepie ;)), żeby go kręcili, a jeśli nawet to przecież to są jakieś chore wyniki. Aaa i zobaczcie sobie testy zestawów WC :D Miejsce CPC jest niezwykle ciekawe :D Właściwie to ja nie wiem z czego się tu cieszę :? Przecież to żałość bierze jak się na to patrzy - ile ludzi kupuje takie gazety, a potem idzie na zakupy... ://// Najlepsz jest reklama C_C w Chipie obok testow WC. "UCISZ SWOJ KOMPUTER NA ZAWSZE" :lol: :lol: :lol: Ciekawe czym :wink: nieodparcie skojarzylo mi sie to z zabiciem w.w :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarous Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Buahahaha, ale oni mają speców od marketingu :lol: Co za hasło :lol: Choć rzeczywiście, z ich zestawem to nie jest wcale takie trudne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Ja mam Chipa - kto ma skaner???? :lol: :lol: Sid, napiszny o tym na bravo ;) :D :lol: :D :lol: :D :lol: :lol: (tylko sid bedzie wiedział o co chodzi ;)) ;) ;) ;) Ooooo tak ;) ;) ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 mam to co mi rpzeslal arnie, ale to nie jest artykul, tylko dodatek, ktory byl na cd...... zawsze cos...dostpne tutaj: http://members.chello.pl/j.lisiecki/cooler...20i%20bloki.htm gdyby kots mial skan artikla, niech podesle, plis :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 czekamy..czekamy na skana PAnowie zeskanujcie , prosze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 "Ucisz swoj komputer na zawsze" hmmm ... jak ci go rozwali to true :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 czekamy..czekamy na skana PAnowie zeskanujcie , prosze:) Szef mi rąbnął Chipa, :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 OK właśnie skanuję, nie mam serva, ktoś pomoże :wink: Może Bruce, ty mógłbyś :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Tez bym sobie lookna co za bzdury napisali :> Bo szkoda mi isc i wydawac 17zl na te gazete... chociaz mialem zamiar to zrobic ale po przeczytaniu tego topicu jakos zrezygnowalem.... :P /edit o widze ze w tym samym momencie ktos juz napisal posta ze skanuje :) A wiec czekam na artykul :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Juz zeskanowalem... Czekam na odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Juz zeskanowalem... Czekam na odpowiedz Przeslij na piotrek@tweak.pl, bo aż sam ciekaw jestem :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 To będzie najprawdziwszy CHIP-online :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 To będzie najprawdziwszy CHIP-online :D Ja mam nadzieję, bo póki co to nic z tego niewidac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...