EDDY Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/statistics.php cos nie dziala :> pewnie specjalnie zepsuliscie ;-P Could not query statistics config tableDEBUG MODESQL Error : 1146 Table 'tweak.STATS_CONFIG_TABLE' doesn't existSELECT * FROM STATS_CONFIG_TABLELine : 36File : /usr/home/tweak/www/forum/statistics.phpdomyslam sie, ze to pewnie w celu odciazenia bazy? jakby co, to moge napisac co trzeba zrobic, zeby dzialalo, ale domyslam sie, ze wiecie jak to naprawic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Raczej marco grzebie w skryptach forum, inaczej by czegos takiego nie wyświetlało, przy dobrze sklejonym Forum phpBB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 chyba nie bardzo masz pojecie o czym piszesz, wczytaj sie w moje slowa :> mozesz juz przestac nabijac posty, juz nie ma rang :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 No comment, ale prblem leży w Debug mode, a nie w zadnym odciązaniu, poza tym w niektórych skinach jest liczniek, a posty i tak mnie nie obchodzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Allen3, Ty naprawde nie wiesz, co piszesz, wiec sobie daruj :> by statystyka dzialala wystarczy wpisac dwie linijki w jednym pliku, a Marco pewnie je usunal, zeby nie dzialala statystyka dla wszstkich, po to, by odciazyc baze SQL, bo taka statystyka, to kilkadziesiat wywolan do tejze bazy, a jak zauwazyles forum chodzi coraz wolniej, bo ta baza zajmuje kilkaset MB :> oczywiscie, to sa tylko moje spekulacje, a jak jest, to wie tylko Marco ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 EDDY: niestety trafiles w sedno - poprostu generowanie statystyk w chwili obecnej konczylo sie dobiciem silnika SQL dlatego w tej chwili jest jak jest. Z tego co udalo mi sie wyciagnac naprawde na dniach bedzie nowa maszyna tylko sa problemy z dogadaniem sie z hosting providerem zeby nie placic fortuny za kolejne 1U w racku ktore nie bedzie nawet wpiete do sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 mi to samo wyskakuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Bo statystyki są wyłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Bo statystyki są wyłączone.a kiedy i czy wogule zostaną właczone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 moze kiedys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...