Hajmon3 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 bo mi nie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 a komu sie chce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Co to wogóle za pytanie jest :?: Mi oczywiście nie chce się tam wracać, ale szkoła ma też swoje plusy - nie będe pisał jakie, ale dla mnie czasem są takowe. Z drugiej strony powrót do szkoły kończy wakacje (co jst oczywiste), ale chodzi mi o to, że dla niektórych te wakacje były powiedzmy sobie szczerze z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e :D w tym dla mnie i to tak, że szkoda gadać :( - może powrót do szkoły coś zmieni :roll: mam nadzieję. Ehh 4 klasa - dobrze, że nie maturalna jeszcze. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 A ja mam jeszcze miesiąc wakacji, ale chętnie wróce na uczelnie. Studia mają prawie same plusy, jedynymi minusami są kolokwia i sesja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 hmmm ja w suemi juz sie powoli nudzilem w domku ale dalo sei zyc :) a w szkole jakies laski sie pozna nowe itd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olkoo Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 jeju - godziny odliczam kiedy sie znowu szkola zacznie; choc pewnie nie kazdy ma taka fajna szkole jak ja; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ja się ciesze, 4 klasa, kłócie jak dzika świnia do maja, pełne gacie w trakcie matur i egzanimy na studia. Zajefiajnie nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirhel Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 eeee fajnie chyba wracać do szkoły 1 wrzesnia, no coz ja juz nigdy tego nie zaznam ... ide na studia za miech mam nadzieje ze bedzie rowniez spox jak w LO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Buuuuuu, a ja emeryt już szkoły mam za sobą :( :cry: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitek Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Ja się ciesze, 4 klasa, kłócie jak dzika świnia do maja, pełne gacie w trakcie matur i egzanimy na studia. Zajefiajnie nie. Spoko zobaczysz ze wcale klucia nie bedzie tak wiele , no moze 2 tygodnie przed matura .Tak wystarczy zebys chodzil na fakultet (jesli zdajesz matme ) i koniec :) Matura pewnie zaliczona . Kucie bedzie do egzaminu na studia i wtedy to naprawde bedziesz zakuwal jak dzika swinia zeby sie dostac na jakas renomowana uczelnie/wydzial .Wiem cos o tym bo nie tak dawno to przezylem :P Ale teraz za to mam dluzsze wakacje :lol: :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 :arrow: qrcze, jak sobie pomysle, ze jutro sie szkola zaczyna to, az mnie sciska. moje technikum i nauczyciele w nim uczacy nikomu nie popuszcza, wiec bedzie troche nauki. zaniedbam przez to niestety forum tweak'a :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 qfa, nie szkoła mnie martwi - bo czasami sa fajne jazdy i numery mozna odwalac :D - martwia mnie ci pier******** nauczyciele (dreczyciele :P ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Szkoła? To już jutro bleee :?. Ja lubie siedzieć na lekcjach gdyby nie te klasówki, sprawdziany i inne bzdety :P. Olewka czekam na czerwiec znowu :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 A tam 4 klasa, luz będzie, bo już nie będę musiał oglądać naszej "ukochanej" pani profesor z biologii (ani samej biologii też), więc matura mi nie straszna :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Hehe... mnie teraz czeka 4 klasa :( Ale beda nowe suczki w pierwszej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Hehe... mnie teraz czeka 4 klasa :( Ale beda nowe suczki w pierwszej :D:arrow: Ty to masz dobrze... masz w szkole chociaz jakies dziewczyny. ja obecnie mam ok. 15 dziewczyn w szkole (na 500 chlopa jak nie wiecej), moze 5 nowych sie pojawi. tak to juz jest w technikum :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Hehe... mnie teraz czeka 4 klasa :( Ale beda nowe suczki w pierwszej :D :lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Hehe... mnie teraz czeka 4 klasa :( Ale beda nowe suczki w pierwszej :D :lol::lol::lol: Dobrze kombinujesz :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lasquens Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Hehe... mnie teraz czeka 4 klasa :( Ale beda nowe suczki w pierwszej :D :lol::lol::lol: Dobrze kombinujesz :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: Kurza ja tez na to licze ze jakies dupcie fajne sie pojawia. Przychodze do lo rok temu z nadzieja a w mojej klasie same PASZTETE (chociaz nadwyraz sympatyczne, inteligentne i wogole do rany przyloz, tylko ze malo atrakcyjne [przynajmniej dla mnie]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Ja się ciesze, 4 klasa, kłócie jak dzika świnia do maja, pełne gacie w trakcie matur i egzanimy na studia. Zajefiajnie nie. Bardzo zajefanie, szczególnie że ja juz w 5klasie i też mam maturke :( No i żadko bede teraz na forum tweaka :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Hehehe, ja już za stary na szkołe... W październiku dopiero ;) A czad się zacznie dopiero w styczniu (sesja). Pamiętajcie uczniowie - gdyby nie szkoła to wakacje by tak nie cieszyły ;) Miłych i niezbyt nudnych rozpoczęć jutro życze (u mnie w szkole zawsze były straszne :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Hehehe a ja szkole zaczynam dopiero od wtorku (2 wrzesnia). I w sumie bedzie spoko - 3 klasa. Ostatnio jak bylem zaniesc papiery to widzialem sporo zajebistych laseczek. A o nauke sie nie martwie bo chyba wszyscy wiedza jaki poziom jest w wiekszosci szkol w USA. Takze tylko bede odliczal dni do nastepnych wakacji. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Hehehe a ja szkole zaczynam dopiero od wtorku (2 wrzesnia). I w sumie bedzie spoko - 3 klasa. Ostatnio jak bylem zaniesc papiery to widzialem sporo zajebistych laseczek. A o nauke sie nie martwie bo chyba wszyscy wiedza jaki poziom jest w wiekszosci szkol w USA. Takze tylko bede odliczal dni do nastepnych wakacji. Pozdro Ale ci dobrze ( z tymi laseczkami) :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 to pytanie retoryczne ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 mi sie nie chce matko boska...pomoz mi bo nie moge, jak mysle o szkole to mi sie rzygac chce bleeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 A ja zacytuje znajomego z forum Il2 Sturmovik o xyvie KosiMazaki. Moze poprawie wam humor :) "Szkola nie karczma, nie musisz byc codziennie" :) A co do mnie to teraz 4 klasa LO i matura :/ potem egzam na polibude warszawska na informatyke :( to bedzie rzeznia. Czy ktos z tweakowcow tam sie wybiera? albo juz jest? W ogole jaka uczelnie polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Ja zaczynam dopiero za miesiac :) Nie jest zle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Ja się ciesze, 4 klasa, kłócie jak dzika świnia do maja, pełne gacie w trakcie matur i egzanimy na studia. Zajefiajnie nie. Mam to samo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 "Szkola nie karczma, nie musisz byc codziennie" Super :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Ja się ciesze, 4 klasa, kłócie jak dzika świnia do maja, pełne gacie w trakcie matur i egzanimy na studia. Zajefiajnie nie. u mnie identycznie :( ale nie staram sie myslec o tym :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...