Skocz do zawartości
Hajmon3

Chce wam sie wracac do szkoly?

Rekomendowane odpowiedzi

Co to wogóle za pytanie jest :?:

Mi oczywiście nie chce się tam wracać, ale szkoła ma też swoje plusy - nie będe pisał jakie, ale dla mnie czasem są takowe.

Z drugiej strony powrót do szkoły kończy wakacje (co jst oczywiste), ale chodzi mi o to, że dla niektórych te wakacje były powiedzmy sobie szczerze z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e :D w tym dla mnie i to tak, że szkoda gadać :( - może powrót do szkoły coś zmieni :roll: mam nadzieję.

Ehh 4 klasa - dobrze, że nie maturalna jeszcze.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się ciesze, 4 klasa, kłócie jak dzika świnia do maja, pełne gacie w trakcie matur i egzanimy na studia.

Zajefiajnie nie.

Spoko zobaczysz ze wcale klucia nie bedzie tak wiele , no moze 2 tygodnie przed matura .Tak wystarczy zebys chodzil na fakultet (jesli zdajesz matme ) i koniec :) Matura pewnie zaliczona . Kucie bedzie do egzaminu na studia i wtedy to naprawde bedziesz zakuwal jak dzika swinia zeby sie dostac na jakas renomowana uczelnie/wydzial .Wiem cos o tym bo nie tak dawno to przezylem :P Ale teraz za to mam dluzsze wakacje :lol: :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe... mnie teraz czeka 4 klasa :( Ale beda nowe suczki w pierwszej :D

:arrow: Ty to masz dobrze... masz w szkole chociaz jakies dziewczyny. ja obecnie mam ok. 15 dziewczyn w szkole (na 500 chlopa jak nie wiecej), moze 5 nowych sie pojawi. tak to juz jest w technikum :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe... mnie teraz czeka 4 klasa :( Ale beda nowe suczki w pierwszej :D

:lol::lol::lol:

Dobrze kombinujesz :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Kurza ja tez na to licze ze jakies dupcie fajne sie pojawia. Przychodze do lo rok temu z nadzieja a w mojej klasie same PASZTETE (chociaz nadwyraz sympatyczne, inteligentne i wogole do rany przyloz, tylko ze malo atrakcyjne [przynajmniej dla mnie])

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się ciesze, 4 klasa, kłócie jak dzika świnia do maja, pełne gacie w trakcie matur i egzanimy na studia.

Zajefiajnie nie.

Bardzo zajefanie, szczególnie że ja juz w 5klasie i też mam maturke :(

No i żadko bede teraz na forum tweaka :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe, ja już za stary na szkołe... W październiku dopiero ;) A czad się zacznie dopiero w styczniu (sesja). Pamiętajcie uczniowie - gdyby nie szkoła to wakacje by tak nie cieszyły ;)

Miłych i niezbyt nudnych rozpoczęć jutro życze (u mnie w szkole zawsze były straszne :( )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe a ja szkole zaczynam dopiero od wtorku (2 wrzesnia).

I w sumie bedzie spoko - 3 klasa. Ostatnio jak bylem zaniesc papiery to widzialem sporo zajebistych laseczek. A o nauke sie nie martwie bo chyba wszyscy wiedza jaki poziom jest w wiekszosci szkol w USA. Takze tylko bede odliczal dni do nastepnych wakacji.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe a ja szkole zaczynam dopiero od wtorku (2 wrzesnia).

I w sumie bedzie spoko - 3 klasa. Ostatnio jak bylem zaniesc papiery to widzialem sporo zajebistych laseczek. A o nauke sie nie martwie bo chyba wszyscy wiedza jaki poziom jest w wiekszosci szkol w USA. Takze tylko bede odliczal dni do nastepnych wakacji.

Pozdro

Ale ci dobrze ( z tymi laseczkami) :wink: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja zacytuje znajomego z forum Il2 Sturmovik o xyvie KosiMazaki. Moze poprawie wam humor :)

"Szkola nie karczma, nie musisz byc codziennie" :)

A co do mnie to teraz 4 klasa LO i matura :/ potem egzam na polibude warszawska na informatyke :( to bedzie rzeznia. Czy ktos z tweakowcow tam sie wybiera? albo juz jest? W ogole jaka uczelnie polecacie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajefiajnie nie.

u mnie identycznie :( ale nie staram sie myslec o tym :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi