kojak_ct Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Zapraszam!!! http://www.half-life2.org.uk/check.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 H**nia a nie test... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Co tu sprawdzać ? Do tej gry wystarczy grafa z DX6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Buahahahahahaha. No co? To tylko tak orientacyjnie! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 jasne dx6 chyba żeby w meni pobiegać gratuluje tym ludziom dawno nie widziałem tak wiarygodnego testu pewnie zaraz zrobią taki teścik sprzętu pod koątem d3. jestem zachwycony wynikiem testu zeby była gdzieś instalka to ja teraz <span style="color:red;">[ciach!]</span>..e 3dm 2001se tutaj przynajmniej nie patrze na te pare fps i na nic nie czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 nie prosciej napisac minimalne wymagania do uruchomienia gry i optymalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 sory ze sie podepne jest w koncu jakis wyciek technology demo ( tylko nie piszecie o filmach blink) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...