Bierut Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 wstaję dzisiaj i idę coś zjeść... patrzę na termometr za oknem, a tam 5*C wrrrr. Na dworze wieje niesamowicie, ogólnie wredna pogoda :/ W zeszłym roku w krótkich spodniach chodziłem we wrześniu i jeszcze ten desz.. :( :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 piździ jak niewiem! hehe... u mnie teraz 15oC ... ale ja i tak jeszcze w krótkich gaciach zasówam do budy heh... i glanach w których ciepło jest i niewygląda się przynajmniej już tak dziwnie jak w lato w glanach hehehe... ale w lato i tak w glanach nie chodziłem ... TO JA ZAPADAM W SEN ZIMOWY I CZEKAM NA LATO ghyhyhy obudzicie mnie jak się lato zacznie, co nie ? hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 czekam az bedzie rozliczenie za cieplo to troche kasy dostaniemy :) Pewnie jak rozliczenie za prąd dostajesz to też masz ciepło :) Ten sprzęt trochę pewnie ciągnie. prawda rachunki sa nieciekawe srednio za 2 miesiace troche ponad 160zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 niemoge sie doczekac zimi, wtedy nie bede przyjezdzaly pociag hehehe. , - 20C a tu przez megafon mowia ze pocag nie przyjedzie z przyczyn technicznych...hehehe wtedy sie do domu idzie ha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 cholera u mnie w domu pizgalo jak nie wiem - siedzialem przed kompem ubrany nawet w 2 pary skarpet :) jednak wpadl kumpel i wyciagnal mnie pograc w noge - poczatkowo bylem sceptycznie nastawiony bo skoro pizga w domu to co dopiero na dworze - jednak skusilem sie nawet na krotkie spodenki ... 8) o dziwo na dworze wcale tak nie wialo i bylo cieplej niz w domu, hehe moze bede spal dzis na lawce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 zima tuz tuz... przed momentem w "pogodzie" : lublin i wschodnie okol. pl-landu w nocy do -2^C :D pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Ja mam w środku obudowy temp 60 stopni 8O 8O 8O - mini kaloryfer :D Mi to zimno nie przeszkadza :D Przez całe lato lał się ze mnie pot ... teraz mam problem z głowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 niech sobie bedzi i zimno ale cały czas a nie dzis o 13:00 weychodze na taras patrze nie ma słonca jakoś pochmurno i pizdzi troche to zakładm swert i kurtke dochodze do przystanku(ok 500m) a juz wychodzi słonce zaczyna prazyc patrze jka ktos idzie z krótkim rekawku a mi gorąco jak <span style="color:red;">[ciach!]</span> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 pidzi jak niewiem! hehe... u mnie teraz 15oC ... ale ja i tak jeszcze w krótkich gaciach zasówam do budy heh... i glanach w których ciepło jest i niewyglšda się przynajmniej już tak dziwnie jak w lato w glanach hehehe... ale w lato i tak w glanach nie chodziłem ... TO JA ZAPADAM W SEN ZIMOWY I CZEKAM NA LATO ghyhyhy obudzicie mnie jak się lato zacznie, co nie ? hehehe... oo... metal zaczoł uzywac zielonych emotikonów patrzec jak niedługo żółtego walnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Bruksela najbardziej poje.. maisto pod wzgeldem pogody raz jest cieplo raz zimno. Za to mrozow takich jak w Polsce ni ma :P ALe to co sie w polsce dzieje to jednak troszke nie normalne. Chodziasz w Brukseli spad w tamta zime snieg , dzieciaki sie cieszyly jak by go nigdy nie widzialy co fakt nie bylo go z 5 lat 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 teraz u mnie jest 4 stopnie fuck :!: Procek jest szczęśliwy , a mi [gluteus maximus] troszkeodmarza bo : okno musi być troszke otwarte bo pale fajki w pokoiku i jak by okno było zamkniete to bym zaczadział :lol: .Jednym słowem pizdzi jak w kieleckim :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 ja na dworze mam chyba ponizej 15 - w domu za szczelnymi oknami jest 20 :? ale nie ma tego zlego, podkrece troche antka i bedzie mi robil za grzalke ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 niedosc ze zimno to jeszcze pada caly dzien ;/ dobrze ze przynajmniej w domu wzglednie cieplo:> za to temperatury w kompie, pieekne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 wczoraj sobie siedze z przyjaciolmi na dworze [ok 17:30] i nagle zachcialo nam sie grac w noge. kumpel do mnie zebym poszedl po pilke i wziol mu pluze bo mu zimno [mial koszulke i sweter]. no to ja na to ze nie potrzebna mu bluza bo bedzie gral i mu bedzie cieplo, a ten swoje. no to wziole te pilke i bluze. zaczelismy grac w 4-ech i kazdy zdiol juz bluzy. inni ktorzy siedzieli na lawce brali od nas te bluzy i je na siebie zakladali :) jeden mial na sobie koszulke i 4 bluzy i mu dalej bylo zimno :) byly z nami jeszcze dwie dziewczyny, te mialy na sobie bo dwie bluzy i kurtki z polarem, dalej im zimno. skonczylismy grac i poszlismy do nich i siedzimy sobie tak w krutkich rekawkach i nam cieplo, a tamci siedza w tych bluzach i kurtkach i jecza ze im zimno :) a na dwirze bylo ok 16-18 stopni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...