tanaka Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ostatnio cosik wali sie umnie w elektrowni ups caly czas chodzi prawie jakie spadki "pastowane lochy maja " juz 2 razy komp sie wieszal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Nic mie nie mów. Dosłownie przed sekundą miałem zanik prądu na 20 sekund. UPSa nie mam niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ostatnio w mojej okolicy piorun uderzył w instalacje elektryczną i wykopciło nam w sieci lokalnej pare kart sieciowych, slot PCI w serwerze 2 Switche, oraz rzeczy nie związane z komputerem ( kilka telewizorów, sprzęt Audio.... ) Niestety nie mam UPS. CZy można jakoś zaskarżyć elektrownie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 mam ups ale nie pomaga zawsze zalezy co tam w elektrowni wymysla i tak trzyma z 12 min przy pelnym obciazeniu nt1 , glosniki itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 raczej chyba nic nie zdzialasz z elektrownia najwyrzej powiedza kozystaj z uslug innego :)) albo wiatrak sobie na dachu zamontuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Hehehehe calkiem niezly ten pomysl z wiatrakiem na dachu :D Miec takie wlasne niezalezne zasilanie, pelen wypas ;) Chyba zaczne nad tym myslec powazniej - siakis projekt malej elektrowni wiatrowej czy cus ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Cytat Hehehehe calkiem niezly ten pomysl z wiatrakiem na dachu :D Miec takie wlasne niezalezne zasilanie, pelen wypas ;) Chyba zaczne nad tym myslec powazniej - siakis projekt malej elektrowni wiatrowej czy cus ;) Tylko szkoda, że nawet i na to nakładają podatki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 polska kraj podatkiem plynacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 dobrze, ze nie mam takich problemow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Cytat Hehehehe calkiem niezly ten pomysl z wiatrakiem na dachu :D Miec takie wlasne niezalezne zasilanie, pelen wypas ;) Chyba zaczne nad tym myslec powazniej - siakis projekt malej elektrowni wiatrowej czy cus ;) A nie lepiej agregat sobie zrobic. Ja chcialem zrobic agregat na bazie silnika od forda sierry (2.3D) ale tylko chcialem :lol: . Taki agregat to by moj caly blok zasilil (80 mieszkan). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziek Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 a jak Ci piorun strzeli w wiatrak?? :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 mi przez te ostatnie burze padła sieciówka i HUB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Cytat mi przez te ostatnie burze padła sieciówka i HUB A jakas listwa zabezpieczajaca byla (skutecznosc rozna) albo UPS (tutaj juz lepiej) podlaczona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...