RomF Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Pamięta ktoś z szanownych forumowiczów jakie było rozwiązanie tego problemu: Płyta ASUS P3V4X na Pro133A i procek PIII 800EB oraz AWE32 lub AWE64 = słychać trzaki podczas oglądania DiVx-ów lub po uruchomieniu gry. Przyszło mi złożyć dla kogoś taki zestaw, zainstalowałem najnowszy możliwy bios 1006.003, system ME, zaaplikowałem Via 4in1 i nie mogę sobie za chiny przypomnieć jakie było rozwiązanie problemu. Jakby ktoś pamiętał to dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Pamięta ktoś z szanownych forumowiczów jakie było rozwiązanie tego problemu: Płyta ASUS P3V4X na Pro133A i procek PIII 800EB oraz AWE32 lub AWE64 = słychać trzaki podczas oglądania DiVx-ów lub po uruchomieniu gry. Przyszło mi złożyć dla kogoś taki zestaw, zainstalowałem najnowszy możliwy bios 1006.003, system ME, zaaplikowałem Via 4in1 i nie mogę sobie za chiny przypomnieć jakie było rozwiązanie problemu. Jakby ktoś pamiętał to dzięki za odpowiedź. mogę cie tylko naprowadzić bo było to tak dawno temu że już nie pamiętam. W biosie zmieniało się coś z buforowaniem PCI (zgadza się pci) i pomagało - poszukaj na benchmark.pl tam było to dawno temu w opisach problemów o ile się nie myle. postaram też sie poszukać ale nie daje gwary :) że coś znajdę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomF Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 Żadne VIA latency patch nie pomaga. Już nie wiem co robić. Pomóżcie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 24 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2003 ja po prostu zmieniłem mobo na nową, ze zintegrowanym dźwiękiem :| .... co do gier to może pomóc zmniejszenie stopnia akceleracji dźwięku w dxdiag.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...