makek1 Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 witam wszystkich zmieniam płyte główną i chce sie poradzić plemienia co jest lepsze lub coś mogłem przeoczyć.mam na oku 2 płyty: 1.ASUS płyta gł. P4SDX, 655, DualDDR333, LAN, AGP8X, ATX - 306 pln 2.ABIT BD7-E, 845D, DDR333, LAN, ATX -299 pln jeżeli znacie te płyty lub jakieś inne podobne to czekam na coenki opisy i propozycje za te pieniadze..pozdrawiam :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 masz fajnego procka... a co do płyty to rzuc moneta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 masz fajnego procka... a co do płyty to rzuc moneta LOL :lol: 1,7 GB no to zajebisty ten twoj celeron, to jakas nowa seria :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 :arrow: bierz Asus'a. mialem go przez pewien okres czasu w uzytkowaniu i byl naprawde dobry. stabilny, wydajny... po prostu mobo godne oplecenia (jak za taka kase). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 masz fajnego procka... a co do płyty to rzuc moneta LOL :lol: 1,7 GB no to zajebisty ten twoj celeron, to jakas nowa seria :lol:a ciekawe gdzie go wklada? do dimmow czy przez serial ata.... :lol: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Przestancie sie nasmiewac z goscia pomylilo mu sie i juz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makek1 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 wy sie nigdy nie mylicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makek1 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 :arrow: bierz Asus'a. mialem go przez pewien okres czasu w uzytkowaniu i byl naprawde dobry. stabilny, wydajny... po prostu mobo godne oplecenia (jak za taka kase). skoro tak to ja biore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 masz fajnego procka... a co do płyty to rzuc moneta LOL :lol: 1,7 GB no to zajebisty ten twoj celeron, to jakas nowa seria :lol:a ciekawe gdzie go wklada? do dimmow czy przez serial ata.... :lol: :twisted:Jeju ale z was lamusy, po ile macie lat?? 16 ????? :lol: gosc poprosił o rade a tu od razu wrzuty, no niezle, to forum zaczyna spadac na psy wlasnie takimi odpowiedziamy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 masz fajnego procka... a co do płyty to rzuc moneta LOL :lol: 1,7 GB no to zajebisty ten twoj celeron, to jakas nowa seria :lol:a ciekawe gdzie go wklada? do dimmow czy przez serial ata.... :lol: :twisted:Jeju ale z was lamusy, po ile macie lat?? 16 ????? :lol: gosc poprosił o rade a tu od razu wrzuty, no niezle, to forum zaczyna spadac na psy wlasnie takimi odpowiedziamy Niestety, userzy sami pograzaja forum w gó....qpie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 masz fajnego procka... a co do płyty to rzuc moneta LOL :lol: 1,7 GB no to zajebisty ten twoj celeron, to jakas nowa seria :lol:a ciekawe gdzie go wklada? do dimmow czy przez serial ata.... :lol: :twisted:Jeju ale z was lamusy, po ile macie lat?? 16 ????? :lol: gosc poprosił o rade a tu od razu wrzuty, no niezle, to forum zaczyna spadac na psy wlasnie takimi odpowiedziamy no wiem ze sie pomylil, przeciez niepowiedzialem ze on sie nie zna i ze jest lama bo tak napisal, chcialem to w zart obrocic, nie zebym cos do niego mial, sam napisalem kiedys ze mam zasilacz 300V :oops: takze jezeli sie czujesz urazony to PRZEPRASZAM :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makek1 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 masz fajnego procka... a co do płyty to rzuc moneta LOL :lol: 1,7 GB no to zajebisty ten twoj celeron, to jakas nowa seria :lol: powiem ci wprost wogule mnie nie obchodzi co se o mnie myślisz wbiłes sie na mój temat i piszesz mi coś o co wogóle nie chodzi a do tego jakieś śmieszne wrzuty jeśli chcesz kogoś sprostować to normalnie a nie żarciki mam nadzieje że nikomu już takich bzdur nie napiszesz a i jeszcze 1 jak nie umiesz pomóc to sie trzymaj z daleka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ja tam lubie Abita :P bo tak wogole to robi spoko plyty ,ale ja bym raczej na BH7 sie nastawil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 masz fajnego procka... a co do płyty to rzuc moneta LOL :lol: 1,7 GB no to zajebisty ten twoj celeron, to jakas nowa seria :lol: powiem ci wprost wogule mnie nie obchodzi co se o mnie myślisz wbiłes sie na mój temat i piszesz mi coś o co wogóle nie chodzi a do tego jakieś śmieszne wrzuty jeśli chcesz kogoś sprostować to normalnie a nie żarciki mam nadzieje że nikomu już takich bzdur nie napiszesz a i jeszcze 1 jak nie umiesz pomóc to sie trzymaj z daleka. :evil: czuje wrogosc :) spoko przeciez ... albo nic, n/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 makek1 z tych dwóch Asusa, ta BD7 nie wyszła Abitowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ASUS :) Polecam bo mam ale ja mam dla AMD ale jest cool. Abit podobno tą płyte sknocił (czytałem tak w pc-kompie) :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ja na twoim miejscu sprzedal bym tego celka i plytke i za to kupil jakies AMD na kt 400 np. asusa lub cosik innego na tym chipsecie ale pewnie musial bys dolozyc cos $$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makek1 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 ja na twoim miejscu sprzedal bym tego celka i plytke i za to kupil jakies AMD na kt 400 np. asusa lub cosik innego na tym chipsecie ale pewnie musial bys dolozyc cos $$wszystko na allegro sie grzeje płyta i procek w sumie jak sprzedam za taka cene jak mysle to bede mial jakies 500zł kupuje new proesor i mobo może teraz doradzicie w wyboże.po przeczytaniu paru postów coraz bardziej przekonuje sie do amd 1700 xp 0.13 ale nie wiem ktora ewentualnie plyte brac pod uwage . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Abit KD7A (kt400a) za 330pln Epox 8K9AI (kt400) za 290pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makek1 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Juz czytam specyfikacje tych plyt :) Kurczaki AMD coraz bardziej mi sie podoba :)Ale kurczaki tak patrze w cennikach to 1.7 box kosztyje 280 pln + ktoras z tych plyt to grubo ponad 500 pln hmmmmmmm chyba bede musial jechac do babci i ciotki Hihihihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 e tam to tak jak bys wydal 500pln+vat :D a juz od dawna wszystko z watem sie kupuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makek1 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 myśle żę ecs l7s7a2 i athlon 1800 xp wyjaśnią co wy na to macie jakies sugestie za te poieniądze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 Juz czytam specyfikacje tych plyt :) Kurczaki AMD coraz bardziej mi sie podoba :)Ale kurczaki tak patrze w cennikach to 1.7 box kosztyje 280 pln + ktoras z tych plyt to grubo ponad 500 pln hmmmmmmm chyba bede musial jechac do babci i ciotki Hihihihi A czemu box?? kup bez wiatraczka i do tego jakis titan za 30 pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 myśle żę ecs l7s7a2 i athlon 1800 xp wyjaśnią co wy na to macie jakies sugestie za te poieniądzejezeli juz musowo nie masz kasy to ECS L7S7A2 bedzie najlepsza propozycja (230pln) ale jak bys jednak znalazl te 100pln to zastanow sie nad Abitem KD7A ,jest na tym samym laminacie co KV7 (kt600) i ma lepiej rozwiazane zasilanie (3-fazowe z 12v) ,mnozniki 5-bit i mozliwosc wiekszego ustawienia napiecia proca,pamieci ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 8 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2003 ja mam L7S7A2 i nie mam z nią problemów i FSB 200 wykręca a KT400 jużledwo ledwo i to z wysokim PCI/AGP. L7S7A2 nie ma konkurencji w swojej kategorii cenowej i ma wydajność KT400. zablokowane pci/agp też jest ułatwieniem. a jak się wgra overclockerski bios chaepo lub kilroya to już całkiem spox jazda. tylko podnoszenie napięcia ma kiepskie ale przecież są drut mody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...