xxx Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Sony Thomson Philips Samsung Panasonics LG - 29cali(płaski) z virtualem do 2500-2700zł bo mam na oku Thomsona 29DX400S(ok2400-2600zł) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 hmm mnie też ciekawi co o jakim modelu powie jego urzytkownik bo muszę wymienć swojego starego OTAKE :lol: na lepszy model :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 A ja myślełem ostatnio nad tym żeby kupic sobie jakis duzy TV powiesic go na ścianie w jakis sposob i podlączyc do kompa - filmy jak w kinie :D Ale narazie $ nie ma tyle. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 hmm chyba nie to forum ludzie nie wymieniaja tak czesto telewizorow jak kart graficznych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 :D Znacie jakies stronki, fora, linki z testami telewizorow ?? Bo jak trzeba kupic to nie ma gdzie opini zasiegnac :> PS. i jeszcze jakies linki z testami sprzetu AGD i inne takie ;) (serio pytam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 najlepiej poczytaj grupe pl.rec.telewizja ewentualnie pl.rec.kino-domowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 tak a potem zgodnie z nazwą forum wybierzemy jakieś "tweakery" i trochę podrasujemy ten telewizorek :lol: Czekam na post. "Który odkurzacz i lodówkę mam wybrać?" Pewnie lodówkę to tą LG z dostępem do internetu, ale okurzacz, pomóżcie :?: :P Sorki, bez urazy nie mogłem się powstrzymać, widać forum rozszerza zakres swoich zainteresowań :P :wink: wydaje mi się że w Polsce jest kilka grup dyskusyjnych/forum bardziej zbliżonych z tą tematyką jak tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 10 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2003 Może xxx chce kupić TV 100Hz, żeby go puscić na 133Hz? Jak tak, to dobrze trafił :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 :arrow: tez nosze sie z zamiarem kupna nowego telewizorka. stary juz sie wysluzyl. ja stanowczo stawiam na telewizory Sony. gdzies mialem zapisany nawet model jaki sobie upatrzylem. jezeli znajde karteczke gdzie zapisalem sobie dane telewizora, dam znac co to za model (oczywiscie 100Hz) i cene, za jaka moge go dostac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Niedawno sprawiłem sobie ten model telewizora i jak narazie moge powiedzieć że jest super. Bardzo dobra jakość obrazu, świetne głośniki. A jak się podłączy do niego kompa to divx wygląda super. Polecam http://www.panasonic.com.pl/pd.php?id=1223&site_part= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Może xxx chce kupić TV 100Hz, żeby go puscić na 133Hz? Jak tak, to dobrze trafił :wink: HAHAHAHAHAHAHAH :lol: bardzo smieszne myslałem ze jak sie zajmujecie sprzetem to telewizorki 100hz to terz sie troszke znacie . Niekturzy napisali i potrafią doradzic człowiekowi ale są tacy co tylko pisza -Nie to forum ,Było ,Szukaj i takie tam jak tak dalej bedzie szło ze karzdzy bedzie pisał Szukaj albo Było to to forum zginie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Ja mam Lg nazwy nie pamiętam, ale jak wrócę do domu to sprawdzę. Na stronie producenta i w sklepach był po 2799zł, a ja dałem za niego niecałe 2200zł. Poprostu znalazłem salon telewizyjny gdzie była promocja, za 2300zł, a z ojcem uhandlowaliśmy jeszcze ponad setkę. Telewizor super, srebrna buda, 100Hz, dzwięk otaczający, zoom, stop klatka, podgląd programów, oko itd... Polecam ten tv, świetny obraz i dzwięk, tylko waży ok. 50 kg, a karton to ledwo mi przez drzwi przeszedł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Ja polecam Sony. Mają naturalny i ostrzejszy obraz w przeciwieństwie do niektórych Philipsów które ocieplają barwy. W przypadku Philipsów można się naciąć na modele z kiepskimi głośnikami. No i sądząc po użytkowaniu TV które posiadam Sony mają mniej zagmatwane menu od Philipsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Heh, ja też się powoli przymierzam do takiego TV. Póki co mam (uwaga, uwaga!) Elektrona produkcji radzieckiej :lol: ;) A najlepsze jest to, że obraz mam na nim lepszy niż na niejednym Philipsie czy Sony (z tych sprzed kilku lat) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Panasonic, najlepszy stosunek jakosci do ceny i duzo mniej awaryjny od Sony, natomiast jesli chodzi o podlaczanie kompa pod TV to bardzo pozytywne wrazenie na mnie zrobil LG z wejsciem VGA 640x480 - ale to jakis bardzo wysoki model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 dzieki panowie za porady ale juz kupiłem Thomsona 29DX400S i jestem bardzo zadowolony ma bardzo dobra jakosc obrazu i te wyrazne kolorki(piekna sprawa) Tez miałem na oku Panasonica ale akurat ten co był poruwnywalny z Thomsonem (ciutke lepszy) kosztował ok 3000zł a ja miałem 2700zł dlatego wybrałem Thomsona za 2500zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Ja, a raczej starszy kupił telewizor Samsunga 32' - strasznie ciężki (50kg) - jest nieźle wypasiony, ma nawet dolby-surround (szkoda tylko, że telewizja praktycznie tak nie nadaje - na satelicie juz lepiej). A Samsung dlatego, że była niezła promocja i kosztował jakies śmieszne pieniądze. Normalnie jestem za Sony/Philips/Panasonik. Też bym chciał LCD taki z 50' i żeby jeszcze do kompa sie dało podłączyć. A zresztą co ja będę pisał: http://www.plasmadisplaysystems.com/Produc...__PDP5030HD.asp i mega lol - 61' http://www.plasmadisplaysystems.com/Produc...ntz_PD6120D.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Tylko 55 tys. zł :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...