Skocz do zawartości
xxx

Jaki telewizor 100hz

Rekomendowane odpowiedzi

tak a potem zgodnie z nazwą forum wybierzemy jakieś "tweakery" i trochę podrasujemy ten telewizorek :lol:

Czekam na post.

"Który odkurzacz i lodówkę mam wybrać?"

Pewnie lodówkę to tą LG z dostępem do internetu, ale okurzacz, pomóżcie :?: :P

Sorki, bez urazy nie mogłem się powstrzymać, widać forum rozszerza zakres swoich zainteresowań :P :wink:

wydaje mi się że w Polsce jest kilka grup dyskusyjnych/forum bardziej zbliżonych z tą tematyką jak tweak.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: tez nosze sie z zamiarem kupna nowego telewizorka. stary juz sie wysluzyl. ja stanowczo stawiam na telewizory Sony. gdzies mialem zapisany nawet model jaki sobie upatrzylem. jezeli znajde karteczke gdzie zapisalem sobie dane telewizora, dam znac co to za model (oczywiscie 100Hz) i cene, za jaka moge go dostac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedawno sprawiłem sobie ten model telewizora i jak narazie moge powiedzieć że jest super. Bardzo dobra jakość obrazu, świetne głośniki. A jak się podłączy do niego kompa to divx wygląda super. Polecam

http://www.panasonic.com.pl/pd.php?id=1223&site_part=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może xxx chce kupić TV 100Hz, żeby go puscić na 133Hz? Jak tak, to dobrze trafił  :wink:

HAHAHAHAHAHAHAH :lol: bardzo smieszne myslałem ze jak sie zajmujecie sprzetem to telewizorki 100hz to terz sie troszke znacie . Niekturzy napisali i potrafią doradzic człowiekowi ale są tacy co tylko pisza -Nie to forum ,Było ,Szukaj i takie tam jak tak dalej bedzie szło ze karzdzy bedzie pisał Szukaj albo Było to to forum zginie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam Lg nazwy nie pamiętam, ale jak wrócę do domu to sprawdzę. Na stronie producenta i w sklepach był po 2799zł, a ja dałem za niego niecałe 2200zł. Poprostu znalazłem salon telewizyjny gdzie była promocja, za 2300zł, a z ojcem uhandlowaliśmy jeszcze ponad setkę. Telewizor super, srebrna buda, 100Hz, dzwięk otaczający, zoom, stop klatka, podgląd programów, oko itd... Polecam ten tv, świetny obraz i dzwięk, tylko waży ok. 50 kg, a karton to ledwo mi przez drzwi przeszedł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam Sony. Mają naturalny i ostrzejszy obraz w przeciwieństwie do niektórych Philipsów które ocieplają barwy. W przypadku Philipsów można się naciąć na modele z kiepskimi głośnikami. No i sądząc po użytkowaniu TV które posiadam Sony mają mniej zagmatwane menu od Philipsa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki panowie za porady ale juz kupiłem Thomsona 29DX400S i jestem bardzo zadowolony ma bardzo dobra jakosc obrazu i te wyrazne kolorki(piekna sprawa) Tez miałem na oku Panasonica ale akurat ten co był poruwnywalny z Thomsonem (ciutke lepszy) kosztował ok 3000zł a ja miałem 2700zł dlatego wybrałem Thomsona za 2500zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja, a raczej starszy kupił telewizor Samsunga 32' - strasznie ciężki (50kg) - jest nieźle wypasiony, ma nawet dolby-surround (szkoda tylko, że telewizja praktycznie tak nie nadaje - na satelicie juz lepiej). A Samsung dlatego, że była niezła promocja i kosztował jakies śmieszne pieniądze.

Normalnie jestem za Sony/Philips/Panasonik.

Też bym chciał LCD taki z 50' i żeby jeszcze do kompa sie dało podłączyć. A zresztą co ja będę pisał:

http://www.plasmadisplaysystems.com/Produc...__PDP5030HD.asp

i mega lol - 61'

http://www.plasmadisplaysystems.com/Produc...ntz_PD6120D.asp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi