Skocz do zawartości
shakur_45

Jakiej muzy sluchacie??

Jakiej sluchasz muzy :P ?  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiej sluchasz muzy :P ?

• Techno
      26
    • Metal (wszystkie rodzaje)
      26
    • Hip-Hop
      25
    • Trance
      20
    • Disco
      0
    • Pop
      2
    • Nie slucham niczego.
      2
    • MIX czyli co wpadnie w ucho ;]]
      27
    • wszelkiego rodzaju hop :PPPPPPPPP ( w tym Trip-Hop dla libero )
      4
    • Rock (wszystkie rodzaje)
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie to nic chorego :)

Smieszne jest ze wiele ludzi ocenia go na podstawie takich glupot :)

I robi wiele szumu na czym on wlasnie zyskuje :)

Wiec jak by nikt o nim nie gadal to by sukcesu nie odniosl !

A muzyka to juz co innego wedlug mnie jest niezla :)

Wszczegulnosci plytka MECHANICAL ANIMALS :)

Tam mi sie podobala "zem" kupil :) i nie zaluje !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

M.M. niee nielubie tego... dobra nieważne, koleś jest "lekko" powalony a jego "muza" eee szkoda gadać. Nie lubie jak zamiast śpiewać ktoś DRZE mordę jak by go wywracali na lewą stronę. Ale podkreślam że to moje prywatne zdanie. Lubi tu ktoś Limp Bizkit??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, ja nie lubie tego calego mansona, ale nie powiem dlaczego i nie wyrarze swojej opini bo bysmy sie znowu z libero zaczeli klocic ;]]] a tego nie chcemy :P.

P.S calkiem duzy ten post sie zrobil, ale wciaz hiphop wygrywa na pierwszym miejscu, tylko ze ten rock i mix ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

M.M. niee nielubie tego... dobra nieważne, koleś jest "lekko" powalony a jego "muza" eee szkoda gadać. Nie lubie jak zamiast śpiewać ktoś DRZE mordę jak by go wywracali na lewą stronę. Ale podkreślam że to moje prywatne zdanie. Lubi tu ktoś Limp Bizkit??

ja tam loobie limpa, moze ktos sie zdziwi, ale muzyke klasyczna tez loobie ;))) loobie tez szereg innej muzyki np. stinga ;]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

m.m nie wycial sobie zeberek!!!!!

czytalem wywiad z nim (ten sam wywiad widzialem na rock tv)

na pytanie, czy wycial sobie zebra odpowiedzial:

"m.m-spojz na mnie i piowiedz, czy wycialem sobie zebra

dziennikaz-mysle, ze nie

m.m-no jasne, ze nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiscie nie przepadam za M.M dla koles, ktory wycina sobie ostatnie zebra, zeby moc sobie robic loda to troche chore tak jak jego muzyka jesli mozna to nazwac muzyka...

widać że jestes obeznany w plotach typu BRAVO (bez obrazy)... manson nie wyciął sobie żeber :)) media wymyslają takie pierdy bo wiedzą ze zarobią na takim kolesiu.

ale fakt - wybryki to on lubi.... kiedys podpalił na koncercie kumpla... :))

a muze robi zajebistą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

minimal , house , d'n'b , a wykonawc to adam beyer,adam freeland,Aphex Twin,chris liebing,fumiya tanaka zapodaje zajebista muze ,green velvet kolejny wymiatacz ,laurent garnier klasa dla siebie ,Neil Landstrumm dziwne klimaty ,thomas schumacher tez dobry mozna by tak dlugo ale nieslucham komercyjnej muzy z vivy mtv itp , minimalRULA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widać że jestes obeznany w plotach typu BRAVO (bez obrazy)... manson nie wyciął sobie żeber :)) media wymyslają takie pierdy bo wiedzą ze zarobią na takim kolesiu.

ale fakt - wybryki to on lubi.... kiedys podpalił na koncercie kumpla... :))

a muze robi zajebistą...

Ej no co Ty robisz ? Niech koles zyje w nieswiadomosci i glupocie !

Po co mu powiedziales ?

Naiwni sa wsrod nas i niech tacy beda do konca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

minimal , house , d'n'b , a wykonawc to adam beyer,adam freeland,Aphex Twin,chris liebing,fumiya tanaka zapodaje zajebista muze ,green velvet kolejny wymiatacz ,laurent garnier klasa dla siebie ,Neil Landstrumm dziwne klimaty ,thomas schumacher tez dobry mozna by tak dlugo ale nieslucham komercyjnej muzy z vivy mtv itp , minimalRULA

uuuuuulaaaaaaaaaaaaa to sa dla mnie za cieszke klimaty:D jak uslyszalem chrisa liebinga na lp to wymieklem te jego przedluzenia byly masakryczne:D moj mozg tego nie wyrabial:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi