cyrano666 Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 najlepsze sajazdy z włosami po koncertach hehehe wtedy fakt mozna spędzić w łazience 0,5h na rozczesywaniu ale to tylko w tym przypadku. Ja zapuszczam juz ponad 5 lat i przyłanczam sie do ludi ktorzy twierdzą iz długie włosy rządzą!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 najlepsze sajazdy z włosami po koncertach hehehe wtedy fakt mozna spędzić w łazience 0,5h na rozczesywaniu ale to tylko w tym przypadku. Ja zapuszczam juz ponad 5 lat i przyłanczam sie do ludzi ktorzy twierdzą iz długie włosy rządzą!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrano666 Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 najlepsze sajazdy z włosami po koncertach hehehe wtedy fakt mozna spędzić w łazience 0,5h na rozczesywaniu ale to tylko w tym przypadku. Ja zapuszczam juz ponad 5 lat i przyłanczam sie do ludzi ktorzy twierdzą iz długie włosy rządzą!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 poprzyczepieja sobie odwarzniki, byle niezyt ciezkie co bu tylko lekko wyciagaly wlosy, a nie wyrywaly z cebulkami ;) dlugie hairy roox!! :D Jak mawiaja dorosli, wyksztalceni ludzie: DokładNiE..... R35P3CT4 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 mi przez 3 miechy urosly okolo 7 cm... ale scialem....i teraz zaluje bo od 3 tyg. zapuszczam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Heh, długie hery wracają do łask ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 mozna spróbowac posmarowac łajnem -podobno pomaga -eeehhhekonkretnie to szczurzym :D ale to jest na porost wąsow, a nie na wlosy :P hmm moze codziennie rano sie za nie ciagnac ? ;) to jakies indianskie metody :) :D hehe moja Babka powiada ze najlepiej to pod folią rośnie :P :D hhy a tak serio to raczej nic sie nie da zrobic , moze zamiast je pielegnowac jakimis cudami to staraj sie zeby ich ie niszczyc czyli np nie susz suszarka dosyc czesto myj odrzywki itp :) powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 Suszarki nie uzywam bo mam afro po niej. Myje praktycznie co dziennie bo dalem sie namowic na farbowanie i teraz staram sie tego pozbyc choc w czarnych musze przyznac ze mi dobrze no i laski jakos chetniej do mnie podchodza :D Odżywki uzywam rowniez po kazdym myciu, tylko co moge jeszcze zrobic? moze jakies witaminki czy cus nie wiem. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 hmm... ostatnio zauwarzyłem że moja matka zarzywa tavletki SKRZYPOvita czy jakoś tak nie wiem czy przyśpieszają porost włosów ale napewno je wzmacniają te tabletki, ale to chyba tylko dla kobiet jest :lol: P.S. Te tapsy wzmacnjają również skóre i paznkocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 a macie jakies sposoby na zachamowanie porostu wlosow? bo nie chce mi sie co kilka tygodni do fryzjera latac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 To juz jest Off topic :D Hmm moze na łyso i co dziennie rano przy goleniu przejechac sobie po dyńce. Czysto, ładnie, schludnie ale uwazaj na punków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2003 a macie jakies sposoby na zachamowanie porostu wlosow? bo nie chce mi sie co kilka tygodni do fryzjera latac... woskiem je... bo dziewczynka z zapałkami też luz tylko by bardziej bolało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 To juz jest Off topic :D Hmm moze na łyso i co dziennie rano przy goleniu przejechac sobie po dyńce. Czysto, ładnie, schludnie ale uwazaj na punków :D po 1. az tak krotkich nie chce miec :D optymalna dlugosc to 1,5 cm :D po 2. moj zarost jeszcze nei wymaga codziennego golenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Mój też nie :lol: :wink: Jesli na calej glowie chcesz miec po 1.5cm to kup sobie maszynke do strzyzenia wlosow i sam sie strzyz - 10 minut i jestes obgolony na calym garze :D :wink: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Grzechu, nie myj sobie tak wlosow, zeby usunac ten czarny kolor :) moj kolega tez tak robil, myl, myl, myl, zeby sie pozbyc, to zostal RUDY !!! :lol: :) Po drugie do konca nigdy nie zmyjesz tego koloru :) Oczywiscie to wszystko tyczy sie szamponetki, czyli farby na kilka myc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Wiem niem yje juz tak czesto bo zaczelo mi sie to podobac, a to ze rudy to wiem spoko. Co do naturalnego koloru to moze nie bedzie ona calkowicie tak jak kiedys ale prawie - tak mi odpisalei z Henkela :D :wink: :lol: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 heh :] dobre, dobre :] BTW fajne zdjecie sobie zrobiles :] moj avatar dostaje kompleksow :] musze tez sobie takie machnac :] dokladnie taki model jak twoj :] :] :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 No mój nowy avatar tez mi się podoba :D Troche się namęczyłem ze światłem żeby uzyskac taki "efekt" ale jakoś wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Grzechu: jak chcesz to moge Ci oddac moje wlosy bo sie i tak codziennie gole tylko nie wiem jak je posklejasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Grzechu: jak chcesz to moge Ci oddac moje wlosy bo sie i tak codziennie gole tylko nie wiem jak je posklejasz ;)HEHE nie dzięki,ale jak będe chciał sobie zrobić peruke czy cuś to się zgłosze. :D Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 21 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2003 Heh, kumel ostatnio stwierdził, że mi to rośnie cetymetr tygodniowo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Heh, kumel ostatnio stwierdził, że mi to rośnie cetymetr tygodniowo :DHeh tez tak chce :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 jezeli avatar bruce'a to bruce, to mialbym teraz takie wlosy jak on, tylko wyskoczyl mi jakis syf na glowie i musialem sciac... dwa lata poszly sie pier@#$ic!!! szkoda.... bo fajna rzecz... co do dlugosci to na poczatku szybko i fajnie rosna (po 1-2 cm na miecha), potem gdzies tak po roku to juz prawie nie widac... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 22 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2003 Heh, kumel ostatnio stwierdził, że mi to rośnie cetymetr tygodniowo :DHeh tez tak chce :!:Heh, tylko, że ja zwykle chodze z włosami zaczeanymi do tyłu (póki nie są fest długie to wspomagam się żelem), a wtedy miałem rozpuszone po kąpieli więć troszke się "spuszyły" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...