in-human-nation Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Co to się porobiło ... ?? teraz jest tyle tych kart i w sumie nie wiadomo co kupić ... chce kupić karte graficzną pod UT2003 ... no i w benchmarku napisali że do UT2003 dobra jest w sumie GF 3 .. No to sobie myśle, że taki GF 3 Ti 500 128 DDR, będzie spoko ...... ale zaraz znowu ktoś mi mówi że RADEONY są lepsze i że 8500 jest lepszy i w ogóle źle zrobie jak kupie GF'a ... Ja już nic nie rozumiem GFy dobrze radzą sobie z grami, natomiast RADEONY tam obsługują jakieś dodatkowe efekty i w sumie nie wiadomo czy to się przyda czy nie ??? W tescie wbenchmarku ten RADENON 8500 wypadł średnio, nie przekonał mnie do siebie , bo miał kiepskie wyniki , no ale z koleji zaraz słysze , że GF'y są znacznie słabsze niż karty ATI Ja już nic nie kumam, może ktoś mnie oświeci co tak na prawde jest dobre do kupienia za jakieś 300-400 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 benchmarka omijaj z daleka, serwis ten pewnie bierze w łape od nvidii. jak czytam ich testy to śmiać mi sie chce, kup tego radeona 9100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 http://rozrywka.krakow.pl/artykuly/zamienniki_slow.php 2 i 3 jest co Ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 wydajnośćGF3Ti200 i Radeona 9100 są zbliżone, obsługiwane efekty też. Nie kupuj GF3Ti500 bo jest drogi a Ti200 spokojnie podkręcisz do poziomu Ti500. koszt około 300zł używany (gainward z 3 letnią gwarancjąwięc zostanie jeszce 1-2 lata gwarancji). R 9100 to lekko słabsza wersja R8500 czyli praktycznie to samo co R 8500 LE. w tej cenie możesz poszukać już GF4Ti4200 mniej znanej firmy, który będzie najwydajniejszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Poszukaj na allegro ja kupiłem Albatrona GeForce 4 ti 4200 za 360zł no i jest dobry nawet cos go podkręcisz i zawsze w 3dmarku z 13k bedziesz miał .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 http://rozrywka.krakow.pl/artykuly/zamienniki_slow.php 2 i 3 jest co Ciebie Wow Nicky, ostro pojechałeś :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
in-human-nation Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 a co powiecie o tej karcie, warto na nią wydać np: te 350 zł ?? GAINWARD GEFORCE 3 Ti/450 GOLDEN SAMPLE 64MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
in-human-nation Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 http://rozrywka.krakow.pl/artykuly/zamienniki_slow.php 2 i 3 jest co Ciebie nicky a do Ciebie posyłam 5 ! http://rozrywka.krakow.pl/artykuly/zamienniki_slow.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Niedobre mi się robi gdy widzę setny wątek typu r9100 vs gf3 Wszystko na ten temat zostało już powidziane trzeba tylko POSZUKAĆ Ale po co szukać lepiej dalej zasmiecać forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
in-human-nation Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Niedobre mi się robi gdy widzę setny wątek typu r9100 vs gf3 Wszystko na ten temat zostało już powidziane trzeba tylko POSZUKAĆ Ale po co szukać lepiej dalej zasmiecać forum Nicky, wpisuje w wyszukiwarce różne hasła, ale prawie za każdym razem znajduje mi koło 1000 wątków, tylko ponad 500 jest zupełnie nie o tym .... więc tak logicznie rozumując , mniej czasu strace na zadaniu tego pytania na nowo, niż szukaniu i czytaniu paru tysięcy postów w celu znalezienia odpowiedzi .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 ja zawsze polecam radeona 9100, a jak kupisz 64mb, to nawet bardzo nie zbiedniejesz, uwazaj tylko na 64-o bitowe wersje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 LOL- ludzie mają znieczulice jednak- ile można pisać o tym samym?!!!!!!! 1000000000000000000 razy? :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 Radeon 9100/8500LE ma podobną wydajność do GF3TI200, acz nieco mniejszą podkręcalność. Radek supportuje DX8.1, GF- DX 8.0 Te informacje powinny ułatwić Ci szukanie, bo zaiste, było o tym nieprzeciętnie dużo napisane...zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...