klamot Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Czasami mam takie coś jak chcę wejśc na forum: Could not obtain topic information DEBUG MODE SQL Error : 1053 Server shutdown in progress SELECT t.*, u.username, u.user_id, u2.username as user2, u2.user_id as id2, p.post_username, p2.post_username AS post_username2, p2.post_time FROM phpbb_topics t, phpbb_users u, phpbb_posts p, phpbb_posts p2, phpbb_users u2 WHERE t.forum_id = 16 AND t.topic_poster = u.user_id AND p.post_id = t.topic_first_post_id AND p2.post_id = t.topic_last_post_id AND u2.user_id = p2.poster_id AND t.topic_type <> 2 ORDER BY t.topic_type DESC, t.topic_last_post_id DESC LIMIT 0, 50 Line : 327 File : /usr/home/tweak/www/forum/viewforum.php albo to: phpBB : Critical Error Could not connect to the database Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Czasami mam to samo (ten drugi przypadek) i trwa to nawet kilka godzin, pare dni temu nie mogłem się dostać praez cały dzień, dopiero koło północy sie udało :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 U mnie to bylo dopiero z 2-3 razy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 SQL Error : 1053 Server shutdown in progress Tzw. restart serwera. Po tym chodzi jakieś pół dnia szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 mialem wielokrotnie to samo o czym pisal klamot i paranoik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2003 Ludziska, troche wyrozumialosci prosimy. Serwer obecny juz nie wyrabia, na dniach przenosiny a jak nie to zmiana providera i calkowita wyprowadzka gdzies indziej. Jeszcze kilka dni i bedzie o niebo lepiej, to moge obiecac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 wywalic osla ( procz przyklejonych )... zawsze to pare kilo mniej do mielenia.. ze sprzetu tez nie wiem po co komu topiki starsze niz 3-6 miesiecy ? Zrobcie jakies drastyczne ciecia na sqlu bo i tak polowa to smieci .Btw mam nadzieje ze nie macie kompresji wlaczonej ;] pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2003 o tym chcialem posluchac wlasnie... czekamy wszyscy az bedzie lepiej tymczasem jest slabiutko .... pozostaje wierny ;-) Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 Dzisiaj o godzinie 16 nowy serwer ląduje u providera, a marco zabiera się za przerzucanie Tweak'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 nareszcie ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 A ja juz myslalem ze serwer wymieniony bo wszystko tak ladnie mi sie zaladowalo :? No coz moze akurat mam szczescie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2003 hmm i mi cos smiga .... eee nie zapeszam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 niestety to samo miałem :( na infie próbuje se wejść na forum a tu kapa , nichu...steczka , nida rady się wbić na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 To już raczej wina szkoły ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...