Gość Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Przypomnialy mi sie stare dobre czasy :] Daimos, Gigi i Yattaman wymiataja prawie wszystkie dzisiejsze kreskowki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 mialem jakies 5 lat i w TV (byly 2 progsy lol) leciala ZALOGA "G" ..i zamierałem z wypiekami na twarzy :)...to byla kreskowka...heheh.. załoga G była de bestest ;) aż pewnej niedzieli zamiast niej pojawił się Jaruzel w mundurze i wszystko szlag trafił :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 to byla oddzielna bajka ale chodzilo w niej praktycznie o to samo ... jak dobrz pamietam :D kojarzy mi sie jakis koles ze szpada - yattaman / yattodetaman :? :roll: ?? Zaraz , zaraz a czy to nie było " W królestwie kalendarza"? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 taaaaa "calendar man" :D :twisted: :wink: ale klimat byl ten sam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Hehehe siedziłem właśnie w wannie jak mi się przypomniało , już chciałem eureka krzyczeć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Panowie dzisiaj na polsacie przed 15 lecialy Transformersy :] dzieki obejrzalem dzieki przypomnieniu Pocahontas'a :] pozdro i dziex 4 him :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Panowie dzisiaj na polsacie przed 15 lecialy Transformersy :] dzieki obejrzalem dzieki przypomnieniu Pocahontas'a :] pozdro i dziex 4 him :] beznadzieja ta seria starsze serie (te pierwsze) były dużo lepsze i ta muzyczka TRansformers !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Panowie dzisiaj na polsacie przed 15 lecialy Transformersy :] dzieki obejrzalem dzieki przypomnieniu Pocahontas'a :] pozdro i dziex 4 him :] beznadzieja ta seria starsze serie (te pierwsze) były dużo lepsze i ta muzyczka TRansformers !!!!!!eee wazne, ze cos "normalnego" leci haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 3 drombo(czy jak to sie tam pisze) z yattaman byla najlepsza i ten ich szef co nigdy nie pokazali jego twarzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 3 drombo(czy jak to sie tam pisze) z yattaman byla najlepsza i ten ich szef co nigdy nie pokazali jego twarzyDokurobei? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 no dokladnie ale wyrabana ksywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Ech ;] Potrzebuję ripów yattamana ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 pamietaj yattakosc dodaje sily yattapsu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2003 Yattachampione! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 hehehehe no ja szukam Rippow i tez nic nie mozna znalezc :/ moze gdzies jeszcze leci Yattaman, to ktos by zrobil ripy z TV ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 A tych poznajecie ? osławiona już pani łyżeczka ;] I załoga G :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Nie no trojka drombo była najlepsza może zróbmy z nich patronów Oślej łączki :))))) Miss Dronio -zawsze jej spadał stanik :) a Bojaki zawsze ja smyrał po bimbałach :) LOL Tondzler to był ten gruby leń też z nimi były jazdy :) Najlepsze były wałki słynnej trójki jak na początku zbierali kase na produkcje robota :) końcówki i kary dawane przez Dokuro bei to już poezja . :))))) 8O :twisted: Pamietacie ostatni odcinek bo ja tak :) : Po długich poszukiwaniach kamienia dokroston cała trójka znalazła sie w pomieszczeniu gdzie siedział , plecami do nich odwrocony Dokuro Bei :) Jak sie okazało to był robot . A Dokuro Bei sam był poszukiwanym kamieniem dokroston . Miałem taki polew że hej :)))))) Albo ostatni odcinek Daimosa jak na stacji kosmicznej tej takiej co miała pryzmatyczny szklany dach . Zabił tego typa co rozpoczoł całe zamieszanie jednak on odpalił system samozniszczenia i żeby uratować siebie i ta jego laske chyba Erike :) Pojechał przez tunel daimosem ale tym zlożonym w formie ciężarówki :) Pamietam jaka miazga była jak to opowiadałem na polu :)))))) LOL ja to do tej pory pamietam a ogladałem to dobre 8-9 lat temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Panowie! Mam :] jest rip poczatkowki Yattamana :] czekam na jakis adres ftp, gdzie to moge wrzuci, bo jest 8MB :} :} :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 Też mam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 8 mega to ja mogę na ftp wrzucić. Ale długo się nim nie nacieszycie bo 30ego rezygnuję z neo . Ale jak chcecie to do tego czasu mogę to umieścić. poczta@falo.neostrada.pl (jak tu nie przejdzie 8 mega to już nie wiem gdzie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2003 ujeee to paranoik zrob ftp'a, zeby inni tez sie mogli cieszyc :] BTW skad ciagnales? ja z dc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Na Polonii 1 codziennie z rana puszczaja Yattamana tylko jest problem ze nie moge znalezc tej stacji w tv, nie wiem jak dostroic. Na kanale informacyjnym pisze ze jest w ofercie ten kanal a ja mam kablowke i na lewo podlaczone wszystkie programy wiec powinienem miec polonie w tv ale cos nie moge znalezc - przeszukalem wszystkie pasma i ni ma. Na ich stronce pisze cos takiego: Program jest dostępny w sieciach kablowych w całej Polsce oraz na platformach Cyfra+ i Polsat Cyfrowy. Obecny zasięg Polonii 1 to 11,5 miliona widzów na terenie Polski. Parametry transmisji dla Polonii1 Satelita Hot Bird 1 – 13 ° E Transponder 15 Częstotliwość 11513 Polaryzacja pozioma SR 27500 FEC ¾ Network id : 318 Transport id: 1500 Service id: 5103 PCR PID: 162 Video PID: 162 Audio PID; 88 A na kanale informacyjnym cos w stylu S8 i cxzestotliwosc w MHZach ale ja nie mam pojecia co z tym zrobic :O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 kolega szalony wybrał sie na wykopaliska... :D przeczytałem cały temat i widze, że nikt nie wspomniał o JAZONIE Z GWIEZDNEGO PATROLU 8O w teleranku leciał chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Na Polonii 1 codziennie z rana puszczaja Yattamana e tam. sobota i niedziela polonia1 19.40 gigi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 1337 :> http://remek.anti-freez.net/sigla%20-%20yattaman.mpg wlascnie sciagam jeden odcinek ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Flash Getem to nie znajduje nic na tym servie, tylko ta czolowka tam jest? ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 ta na moim servie tylko czolowka jest, jak skoncze sciagac caly odcinek to moze wrzuce na serv :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Znalazlem stronke z ktorej pochodzi ta czolowka - http://regnodelleanime.gamesurf.it/images/.../principale.htm - ze wszystkich tych kreskowek sa czolowki, ja sobie przypomnialem Krolestwo kalendarza ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 ja lubiłem podniebne anioły ? dobrze pamiętam ? to o siatkarkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Aaaaa ghyhy :D, moje bajeczki z dzieciństwa :DDD, pamiętam jak to na polonii leciało :D, wypas na maxa :D. Tygrysia Maska, pamiętam jak się z bratem tłukłem :>, ja zawsze byłem tygrysią maską :D. Yataman też wypas :>, i te ich pojazdy ;]. A GiGi :>>>, białe majteczki, szkoda, że wtedy stringi nie były tak popularne, miałbym ciekawsze dzieciństwo przed tv :]. Ps: Nie wiem czy ktoś pamięta, ale kiedyś na 2, leciałą taka wypasiona wersja He-Mana nie wiem jak to się pisze :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...